Mainos

McDonald’s jakaa Happy Mealin mukana VR-laseja

Ruotsin McDonald’s toimii edelläkävijänä maailmanlaajuisen pikaruokajätin hauskassa kokeilussa. Ruotsalaiskoululaisten hiihtolomaa juhlistaakseen McDonald’s jakaa kahtena viikonloppuna Happy Meal -lastenaterioita pahvipakkauksessa, josta voi taitella älypuhelimelle soveltuvat virtuaalitodellisuuslasit.

Yhteensä 3500 kappaletta Happy Goggles -laseja jaetaan kahden maaliskuun viikonlopun aikana 14 McDonald’s-ravintolassa Ruotsissa. Happy Meal -aterian pahvipakkaus taitellaan ensin auki ja sen jälkeen uuteen muotoon VR-laseiksi. Sitten vain linssit paikoilleen ja älypuhelin sisään, ja paketti on valmis virtuaalitodellisuusiloitteluun. Laseja voi käyttää minkä tahansa VR-sovellusten kanssa, mutta McDonald’s on myös kehittänyt suunnitellun tarkoitetun laskettelupelin, jonka tarkoitus on muistuttaa hiihtolomaa viettäviä lapsia turvallisuudesta laskettelurinteissä.

Happy Goggles -laseja jaetaan rajoitettu erä, vain kahtena viikonloppuna ja vain tietyissä Ruotsin McDonald’s-ravintoloissa. Kyseessä on kuitenkin maailmanlaajuisesti ensimmäinen kokeiluerä, eli mikäli lasit saavuttavat riittävästi suosiota, tullaan kampanjaa mahdollisesti laajentamaan myös muihin maihin.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.