Hanna-Maria Seppälä kuvailee masennustaan TV5:llä: Tuntui, etten pääse ylös sängystä

Huippu-uimari kertoo Mertaranta ja legendat -ohjelmassa menestystä seuranneesta masennuksesta.

Tähdet avautuvat elämästään TV5:n Mertaranta ja legendat -ohjelmassa. Rio de Janeiron olympialaisiin valmistautuva uimari Hanna-Maria Seppälän, 31, päivänä pureudutaan julkisuuden aiheuttamiin paineisiin.

Maailmanmestaruuden jo 18-vuotiaana voittanut Seppälä kertoo masentuneensa menestyksen jälkeen niin, ettei ole päässyt ylös sängystä.

Antero Mertaranta kysyy Seppälältä, mikä on aiheuttanut uimarin loppuunpalamisen.

– Kun menestyy, se tuo paljon julkisuutta tullessaan. Tulee paljon erilaisia tilaisuuksia, missä pitäisi olla paikalla esimerkiksi yhteistyökumppaneiden puolesta. Kaikki haluavat sinusta palasen ja kun ei osaa sanoa ei, niin sitten se käy pidemmän päälle todella raskaaksi, Seppälä kertoo ohjelmassa.

Jaksamisen hiipuminen näkyy Seppälässä siten, että hän ei jaksa nousta ylös sängystä.

– Olen pakottanut itseni tekemään pakolliset asiat, mutta siitä on puuttunut intohimo ja iloisuus. Päivä päivältä on enemmän puhki kun menee takaisin kotiin, ja tuntuu siltä, ettei halua nousta sängystä viikkoon mihinkään.

Hanna-Maria Seppälä suunnittelee päättävänsä uransa Rion olympialaisiin. Hän kertoi tammikuussa MTV:lle seurustelevansa yhä liikemies Anssi Hintsan kanssa. Kihloja tai häitä ei kuitenkaan ole vielä tiedossa. 

– Ainakaan minun tietääkseni, yllätyksistähän ei koskaan tiedä! hän naurahti haastattelussa.

Mertaranta ja legendat TV5:llä keskiviikkona kello 21.00.

Lue myös:

    Uusimmat