Hangossa sijaitseva entinen pihavaja muuttui upeaksi kesäasunnoksi mittavan remontin jälkeen – tässä on Kesämökit-sarjan neljäs finalisti!

Suomen kaunein koti: Kesämökit -ohjelman neljänneksi finalistiksi valittiin upea kohde Hangosta.

Suomen kaunein koti -asiantuntijat toimittaja Hanna Sumari, arkkitehti Sini Rainio ja sisustusarkkitehti Tero Pennanen lähtivät jälleen kiertämään kesäistä Suomea ja sen kauneimpia mökkimaisemia. Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjassa kymmenen jakson aikana nähdään kaikkiaan 30 kiinnostavaa, erilaista ja inspiroivaa kesäpaikkaa.

Tuomarit valitsevat näiden joukosta kymmenen finalistia. Finalistien joukosta valitaan yleisöäänestyksellä Suomen kaunein kesämökki 2020. 

Suomen kaunein koti: Kesämökit -sarjan tuomarit suuntasivat tällä kertaa Hankoon, Joutsaan ja Niinikoskelle kauneimpia kesämökkejä tutkimaan.

Tuomaristo tutustui kolmeen ihastuttavaan kesämökkiin, joiden asukkaat ovat unelmiaan toteuttamalla saaneet luotua rakennuksille uuden elämän. 

Tuomarit valitsivat nejänneksi finalistiksi Hangossa sijaistevan ateljee-tyyppisen 54 neliöisen kesäasunnon.

Mökiksi on muunnettu entinen pihavaja 1900-luvulta on päässyt uuteen kukoistukseensa mittavan remontin ansiosta.

– Oikeastaan ainoa asia, mitä alkuperäisestä rakennuksesta säästettiin, oli tuo tiilirunko, mutta nekin ovat todella hauraita eikä niihin voi oikein koskea, mökin omistaja Sannamaija Lagus kertoo. 

Uudella lasiverannalla voi ihastella Hangon valoa - illan vaaleanpunaista ihanuutta.

Katso videolta tarkemmin, miltä mökissä näyttää!

Katso kuvat kohteesta:

SKK6_Eps4_Hanko_Mokki_Kuvaaja_Emmi_Heijari

Huhtikuussa alkanut Suomen kaunein koti: Kesämökit jatkuu pitkälle kesään. Voittaja selviää heinäkuussa, kun ohjelman finaalilähetys nähdään MTV3-kanavalla torstaina 9.7.

Suomen kaunein koti: Kesämökit torstaisin klo 20 MTV3-kanavalla.
C Moressa seuraavan viikon jakso julkaistaan tv-esityksen jälkeen. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat