Mainos

"Hän sanoi, että minun pitäisi pettää miestäni hänen kanssaan" – hyvännäköiset naiset paljastavat, miten ulkonäkö vaikeuttaa elämää

"Perinteisellä tavalla kauniiksi” kuvatut naiset paljastivat Reddit-sivustolla, miten heitä kohdellaan eri tavalla elämässä. Naiset kertoivat tarinansa nimimerkkien suojassa.  

Kokevatko kauniit naiset erilaista kohtelua? Näin naiset itse kertoivat Reddit-sivustolla.

”Minulla ei ole yhtäkään miespuolista kaveria, koska suurin osa heistä päätyy lopulta pyytämään minua treffeille. Voin olla ystävä vain muutaman, valitun naisen kanssa, koska muut ovat komentelevia.”

”Kun ajattelet, että miehet oikeasti pitävät sinusta ihmisenä, mutta käykin ilmi, että he haluavat vain sänkyysi ja näkevät sinut kävelevänä, ajatuksettomana ja tunteettomana vaginana, se on karmea kokemus. Tätä lakkasi tapahtumasta, kun olin täyttänyt 20… Teoria syystä: lakkasin tapaamasta opiskelijapoikia ja myös lihoin. Nyt olen periaatteessa yksi pojista useimmille miehille. Toinen ongelma, joka minulla oli parikymppisenä: luulen, että ihmiset olettavat, että jos olet kaunis, olet myös ulospäinsuuntautunut ja hyvin sosiaalinen. Olen todella introvertti ja huomio tuntemattomilta ihmisiltä, jotka vain haluaisivat keskustella satunnaisesti kanssani, etoo minua. Ja jälleen, tätäkään ei enää tapahtunut, kun lihoin, joten… On niin selvää, että oli vain yksi syy, miksi juttelit kanssani, eikä se syy ollut se, että näytin ystävälliseltä ja kiinnostavalta.”

”Minulle ulkonäkö on miinus, kun deittailen tosimaailmassa. Se, miten monesti olen kuullut sanat ”mutta olet nätti, en voi uskoa, että olet sinkku”, on järjetön. Se saa minut ajattelemaan, ettei kukaan deittaile kanssani tai lähesty minua, koska he olettavat, että joku muu tekee jo niin. Deittailkaa minua. Olkaa kilttejä. Olen yksinäinen.”

”Minut palkattiin kahdessa eri yrityksessä työhön, josta tiesin pitäväni ja johon minulla oli edellytykset. Minua ei kuitenkaan palkattu oikeista syistä. Ensimmäinen yritys ilmeisesti palkkasi minut paikkaan, joka ei ollut tarjolla, ja (yrityksen edustaja) yritti sitten tekstailla minulle joka päivä työaikojen ulkopuolella, koska ilmeisesti hän yritti vastoin muiden mielipidettä saada minut sinne. Mies, sinä melkein hankit itsellesi potkut, koska ajattelit penikselläsi. Toisessa yrityksessä (edustaja) yritti maksaa minulle, jotta makaisin hänen kanssaan. Yksi yritys palkkasi minut ”koska olin kuuma”, mitä en saanut selville ennen kuin kuulin, että palkkaamisesta vastaava johtaja sanoi noin kollegalleen työhaastattelun jälkeen. Itse työ sujui itse asiassa hyvin. Minua kunnioitettiin, koska tein työni hyvin, mikä oli mukava yllätys.”

”Kukaan ei ota minua vakavasti. He olettavat, että olen tyhmä, ja vaikka todistan, etten ole, tunne säilyy silti. Johtaja on aiemmin jopa vihjannut, että pärjäisin parhaiten vanhemman miehen nättinä vaimona.”

”Minun täytyy varoa menemästä drinkeille miespuolisten ystävieni kanssa. Muutaman juoman jälkeen ei ole epätavallista, että heistä tulee rivoja (vaikka he olisivat varattuja) ja vihaan sitä, että minun täytyy löytää epätöykeä tapa hiljentää heidät niin, että ystävyytemme säilyy samalla. Onko se pahinta maailmassa? Ei. Mutta toivon, ettei tämä olisi jotakin, mistä minun täytyy koko ajan huolehtia.”

”Tämä on todellinen ”ensimmäisen maailman ongelma”, mutta olen pelaaja, sarjakuvanörtti ja musiikki- ja bändinörtti. Minut jätetään jatkuvasti täysin huomiotta tai minulle pyöritellään silmiä, jos yritän ottaa osaa näihin yhteisöihin. Pysyttelen harrastusteni parissa sen pienen ystäväjoukon kanssa, joka tuntee minut hyvin eikä kohtele minua kuin huijaria.”

"Olen melko nuori (kahdenkympin puolivälissä) ja minulla on vaikeuksia edetä töissä huolimatta siitä, että saan enemmän vastuuta. Palkkauskomitean henkilöstöstä vastaava ihminen kertoi minulle hakemaani sisäiseen siirtoon liittyen, ettei minulla ollut mitään mahdollisuuksia, koska vanhemmat miestyöntekijät eivät tule ottamaan minua vakavasti ja he voisivat häiriintyä. Tein valituksen henkilöstön varapääjohtajalle ja lähdin.”

”Minulle huudellaan ja soitetaan auton torvea paljon. Tiedän, että tätä tapahtuu monille naisille, mutta sitä käy minulle niin usein ja olen jatkuvasti huolissani turvallisuudestani. Yhtenä päivänä menin 15 minuutin kävelylle, ja sinä aikana minulle töötättiin kahdesti ja mies nousi autostaan punaisissa valoissa kysyäkseen, tarvitsenko kyytiä. Tämä pelottaa minua joskus. Haluaisin vain voida tehdä mukavan kävelyn ilman, että huolehdin tällaisesta.

Ihmiset myös ehdottomasti aliarvioivat älykkyyteni. Se ärsyttää minua, kun ihmiset ovat aivan yllättyneitä siitä, että olenkin viisas. Heteromies-ystävien löytäminen on vaikeaa. Lähimmät ystäväni ovat naisia tai homomiehiä. Minulla on joitakin heteromies-ystäviä, mutta yleensä he päätyvät iskemään minua ennemmin tai myöhemmin. Annan pakit, mutta jotkut heistä elättelevät vielä toivoa…”

"Oikeasti! En voi vitsailla miesasiakkaideni kanssa, koska he yrittävät aggressiivisesti viedä minut treffeille, vaikka minulla on melko ilmiselvä vihkisormus. Yksi mies jopa sanoi, että minun pitäisi pettää miestäni hänen kanssaan. En ole edes supermallin näköinen tai mitään; luulen, että moni mies saa nautintoa naisten pelottelusta."

”En tiedä, liittyykö tämä varmasti asiaan vai ei, mutta olen huomannut, että jos minua haastattelee työhönottohaastattelussa nainen, en yleensä saa paikkaa. Jos minua haastattelee mies, minulle yleensä tarjotaan paikkaa.”

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.