Paljastuksia pettämisestä: "Kostin harrastamalla seksiä hänen parhaan kaverinsa kanssa"

Reddit-käyttäjät paljastivat, miksi sortuivat pettämään.

Jos olet sinkku ja lähestyvä ystävänpäivä masentaa, mieti tätä: Ainakaan kukaan ei petä sinua juuri nyt! Piristä siis itseäsi lukemalla Reddit-käyttäjien tunnustukset syistä, joiden vuoksi he päätyivät pettämään kumppaniaan. Jos taas seurustelet... no, nämä tapaukset saavat sinut kenties näkemään punaista eli lue ne omalla vastuullasi.

Siis... eikö juominen ratkaisekaan kaikkea?

"Yhdistelmä hirveitä paineita (talon osto, työstressi ja kuolemantapaus), henkisen ja fyysisen läheisyyden puutetta ja runsaasti juomista (koska juominen ratkaisee KAIKEN!) johti siihen, että petin pitkäaikaista poikaystävääni. Mitä sain siitä? En pitkällä tähtäimellä paljonkaan. Mutta lyhyellä tähtäimellä.... se oli pakoa (todellisuudesta) ja jotain, joka tuntui tukemiselta. Molemmat noista tunteista olivat hyvin lyhytikäisiä."

Kuin elokuvista

"Petin yhtä existäni sen jälkeen, kun hän oli varastanut autoni ja repinyt sen öljypohjan pois ajamalla sen järvelle sekä rikkonut sen vaihteiston, ja jättänyt minut yksin taloonsa mennäkseen harrastamaan seksiä naapurinsa kanssa. Ajattelin, että minäkin kokisin yhden "haista sinäkin sitten" -hetken ennen kuin lopettaisin suhteen."

Eivätkö Frendien Ross ja Rachel opettaneet mitään "tauoista"?

"Käytännössä en pettänyt, mutta olin "tauolla" tyttöystäväni kanssa, mutta jälkiviisaana en tosin usko, että hän tajusi, että olimme sellaisella. Minulla on tapana olla runollisen ympäripyöreä joskus."

Pettämistä preesensissä

"Petän parhaillaan kumppaniani työtoverini kanssa. Minulla ei ole mitään käsitystä, miksi. Välimme ovat todella jännittyneet, emmekä tunnu tulevan toimeen teinpä mitä tahansa. En edes tiedä, miksi olemme yhdessä. Onko tämä sellainen suhde, joka on tuhoon tuomittu, mutta kumpikaan ei sano mitään? En rakasta häntä enää, eikä hän rakasta minua. Joten miksi makaan kollegani kanssa? Kuka hitto tietää. Luultavasti siksi, että kundi on täysi kymppi sängyssä, eikä halua mitään emotionaalista panttia."

Tämä kiteyttää kaiken

"Parisuhteemme oli hajoamassa, ja olin pelkuri ja pelkäsin pistää poikki hänen kanssaan. Tapasin kundin, joka oli hänen täysi vastakohtansa ja rakastin sitä."

Kuin Kuudes aisti -elokuvan loppu, mutta surullisempi

"Olin menettämässä todellisuudentajuni, ja muuttumassa koko ajan harhaisemmaksi minulle määrättyjen lääkkeiden vuoksi. Olin täysin varma, että tyttöystäväni petti minua perustaen tämän siihen, mitä hän oli tehnyt entisissä parisuhteissaan ja siihen, mitä näin hänen tekevän sosiaalisessa mediassa. Joten petin häntä ex-tyttöystäväni kanssa. En usko, että tyttöystäväni koskaan oikeasti petti minua."

Katkeruutta ilmassa?

"Hän oli narttu ja kiusaaja. Kostin harrastamalla seksiä hänen parhaan kaverinsa kanssa."

Usein se, että ei petä, tarkoittaa ehkä, että osaa lopettaa toimimattoman suhteen?

"Minulla oli tapana pettää ihan liian usein. Siitä on nyt 3 vuotta. Petin, koska pelkäsin liikaa lähteä huonoista suhteista. Nyt se on hallinnassa. Kun on selvää, etten saa, mitä tarvitsen, kerron sen kumppanilleni. Usein vastassa on puolustuskanta ja ihminen, joka yrittää vakuuttaa minulle, että tunteeni eivät ole totta, käytännössä. Jaaaa silloin hänet jätetään."

Kaukosuhde olisi jo selittänyt tarpeeksi...

"Meillä oli kaukosuhde. Olin vasta hänen toinen kunnon poikaystävänsä, ja olin kokeneempi. Luulen, että turhauduin hänen seikkailunhalun puutteeseensa. Joten lopulta, kun mahdollisuus tuli eteen aggressiivisemman, seikkailunhaluisemman naisen muodossa, en vastustellut, kun olisi pitänyt.

Seksi oli mahtavaa, mutta syyllisyys otti minut valtaansa. Tunnustin, se lopetti parisuhteen, minulla oli vaikeaa yrittäessäni päästä yli siitä. Huolimatta siitä, kuinka upealta tuo yksi yö tuntui, se ei ollut sitä seuranneiden kuukausien ja kuukausien ankeuden arvoista."

Ei näin!

"En pettänyt häntä, mutta hän petti minua. Eroamisprosessin aikana puhuimme siitä, keitä olimme, ja tulevaisuudesta, kaikesta siitä. Hän paljasti, että syy, miksi hän petti, oli se, että häntä hävetti hieman olla kanssani, eli en ollut ihan palkintovaimomateriaalia. En ole varsinaisesti ruma: vain lyhyt, aika tavallinen tyttö, jota hän ei kokenut voivansa viedä ystävien ja työtovereiden eteen. Mitä persoonallisuuteeni tulee, hän koki minun olevan täydellinen, mutta koska hän oli nuori, hän silti halusi jonkun, jota esitellä. Sattui kuulla se, mutta sellaista on elämä."

Tärkeä osa suhdetta uupui

"Täydellinen seksin puute. Olen varma, että syytä oli myös minussa, mutta kun on kuukausia ilman seksiä, se ärsyttää. Eikä vain se fyysinen puoli, vaikka... kyllä, tietysti se myös. Myös henkinen puoli. Myönnettäköön, että se (pettäminen) on halpamaista, ei kestä ja voi olla haitallista, mutta ihmiset vain haluavat olla haluttuja."

Siis todella tärkeä osa

"Hän lakkasi harrastamasta seksiä kanssani. Yritin puhua siitä hänen kanssaan. Yritin tapella siitä hänen kanssaan. Yritin tehdä aloitteen, ja sain kuulla, ettei hän syty kuin napista painamalla. Yritin suunnitella sitä, ja sain kuulla, että suunnitelmallisuus vei siitä kaiken spontaaniuden. Yritin vietellä häntä. Yritin odottaa, että hän tekisi aloitteen. Yritin olla välittämättä. Yritin unohtaa sen, ja piilotin yhden leluni kylpyhuoneeseen yksityistä käyttöä varten. Yritin esitellä leluja hänelle. Yritin vitsailla siitä. Yritin kysyä hänen pervouksistaan (niitä ei ollut). Yritin itkeä. Yritin anella. Halusin vain, että joku jossain halusi nähdä minut alasti."

Aivan.

"Luulen, että ihmiset vain todella nauttivat seksistä, ja haluavat tökkiä jotakuta muuta, mutta samaan aikaan edelleen rakastavat ja kasvavat sen ihmisen kanssa, jonka kanssa ovat naimisissa."

Pitäisikö kokeilla vesiliukumäkeä? Se on myös jännittävää!

"Olen ollut pettäjä (sinkkuna naimisissa olevien naisten kanssa) ja minua on petetty. Kaikessa on kyse jännityksestä. On vain joitain asioita, jotka ovat pettämistä jännittävämpiä. Mainittakoon, että kadun syvästi pettämisiäni. Useita ihmisiä todella sattui, myös minua. Loppupeleissä pettäminen on hyvin itsekäs teko."

Viisi sekuntia liian myöhään

"Hän oli kuuma ja selvästikin halukas. Meillä oli koulussa yhteinen projekti, eikä tyttöystäväni koskaan halunnut seksiä. Harrastin sen toisen tytön kanssa seksiä 5 sekuntia, kun jo tunsin oloni täydeksi törkimykseksi, vetäydyin ulos ja lähdin enkä koskaan puhunut siitä kellekään."

Millaisia virheitä suomalaismiehet tekevät yöelämässä? Katso humoristinen piilokameravideo:

Lähde: Someecards

Lue myös:

    Uusimmat