Mainos

Hän on sankari! Espoolaisnainen oli kateissa eilisillasta, mutta Leevi-koiran vainu johdatti jäljille – poliisikoiran nopea toiminta saattoi pelastaa huonokuntoisen naisen hengen

Poliisikoira Leevi on lämpimän taputuksen ansainnut, kun ihmisen paras ystävä löysi eilen kadonneeksi ilmoitetun huonokuntoisen naisen, kertoo Länsi-Uudenmaan poliisilaitos.

Poliisi oli saanut ilmoituksen Espoossa kadonneesta naisesta eilen tiistaina noin puoli viiden aikaan iltapäivällä. 

Huonokuntoista naista etsittiin usean poliisipartion voimin. Partioiden mukana ollut Leevi-koira oli lopulta haastavan etsintätehtävän suurin sankari: karvakuono löysi naisen vain vajaan tunnin mittaisten etsintöjen jälkeen.

– Etsinnän aikaan oli pimeää ja pakkasta 4 astetta. Nainen oli piiloutunut metsään, mikä teki tehtävästä hyvin haastavan, vanhempi konstaapeli Mikko Rytkönen kuvailee etsintöjä Länsi-Uudenmaan poliisista.

"Ilman Leevin apua naisen löytyminen olisi ollut vaikeaa"

Espoolaisnaisen tajunnantaso oli löytöhetkellä heikko, minkä vuoksi ensihoito kuljetti naisen jatkohoitoon Jorvin sairaalaan. 

– Poliisikoira on tällaisissa tehtävissä erittäin hyvä apuri, ja ilman Leevin apua naisen löytyminen olisi ollut vaikeaa, Rytkönen kiittelee poliisikoiran toimintaa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja