Mainos

Hämmentävä tapa helpottaa alapääkipuja synnytyksen jälkeen: "Tämä todella toimii!"

Uusi keksintö lupaa tuoda helpotusta alapään ongelmiin.

Alatiesynnytys on useimmille naisille äärimmäisen tuskainen kokemus, ja kipu ja turvotus jatkuvat useita viikkoja synnytyksen jälkeenkin. Erään isän innovaatio lupaa kuitenkin tuoda helpotusta tuoreiden äitien kipuun.

Helpottaakseen oman vaimonsa tuskaa, Martin Wanless tuli keksineeksi ”vaginajääpuikon”. Tämä jäinen puikko asetetaan suun sijaan tuoreiden äitien jalkojen väliin.  

Tämä keksintö on helppo tehdä myös kotona, et tarvitse kuin kondomin ja vettä. Täytä kondomi vedellä, sulje solmulla ja laita pakastimeen, kunnes se on jäätynyt. Kääri jäinen kondomi kankaaseen ennen sen painamista herkille alueille, mies neuvoo.

– Etkö usko minua? Tämä todella toimii. Pian synnytyksen jälkeen vaimoni vietiin lukuisilla kondomeilla täytetyn pakastimen luo, Wanless kertoo DAD-nettisivustolla.

Kannattaa myös muistaa, että tämä keksintö on tarkoitettu ainoastaan ulkoiseen käyttöön. 

Wanlessin perhe ei ole ainoa jääpuikkokokeiluissaan, vaan muutkin äidit kertovat vannovansa sen nimeen.

Kipu helpottaa kolmessa kuukaudessa

Lisäksi myös Royal College of Obstetricians and Gynaecologistsin tiedottaja Andrew Pickersgill suosittelee jään käyttämistä kivunlievitykseen. 

​​​​​​​

– Synnytyksen jälkeen naisista saattaa tuntua, että heidän vaginansa on venynyt ja kuivempi kuin ennen, ja he saattavat tuntea kipua välilihassa tai kipua seksin aikana.

– Se saattaa myös näyttää ja tuntua turvonneelta ja mustelmaiselta. Kipu helpottaa tyypillisesti kuudesta kahteentoista viikkoon synnytyksen jälkeen, Pickersgill kertoo.

Miehen mukaan pyyhkeeseen kääritty jääpalapussi voi myös auttaa, mutta anatomisesti jäädytetty kondomi on parempi vaihtoehto.

Tiesitkö, että synnytyskipuja on mahdollista lievittää myös laulun avulla.

3:57
 

Lähde: TheSun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.