Hamilton uhkaa lopettaa tuomaroinnin takia

McLaren-kuljettaja Lewis Hamilton uhkaa lopettaa uransa formula ykkösissä, mikäli hänet pakotetaan tuomaroinnin takia muuttamaan ajotyyliään.

Hamiltonin räväkät otteet radalla Monacossa johtivat kisatuomariston antamiin rangaistuksiin. Brittikuski vakuuttaa, ettei hän aio luopua hyökkäävästä ajotyylistään.

- Jos minun täytyisi vain ajella ympyrää, niin sellainen ei innosta. Silloin en luultavasti jatkaisi, koska olen täällä ajamassa kilpaa ja voittamassa. Jos menetän intohimoni, niin silloin kilvanajossa ei ole mitään mieltä, kommentoi Hamilton brittiläisen The Sun -sanomalehden mukaan.

- Rehellisyyden nimissä on sanottava, etten koskaan tule lopettamaan kilpailemista nykyisellä tyylilläni. Sen vuoksi olen täällä. En tee niin loukatakseni tai vahingoittaakseni ketään. Teen niin, koska rakastan kilpailemista. Tunnen olevani siinä parempi kuin muut, jatkoi Hamilton.

Ferrari-tallin Felipe Massan ja ja Williams-tallin Pastor Maldonadon kanssa rangaistuksien arvoisesti kolaroinut Hamilton sijoittui Monacossa lopulta kisan kuudenneksi.

- Tämä on moottoriurheilua ja tarkoitus on ajaa kilpaa. Kovin moni ei yritä ohittaa Monacossa, mutta minä yritin, muistutti Hamilton.

Lue myös:

    Uusimmat