Mainos

Hamilton paljastaa: Ojensi Vetteliä kovin sanoin – "Älä enää ikinä käyttäydy noin minua kohtaan"

Lewis Hamilton paljastaa, että hän nuhteli Bakun F1-kisan jälkeen Sebastian Vetteliä kovasanaisesti, kun saksalaiskuski kolautti hänen kylkeensä turva-auton takana.

– Kun puhuin hänen kanssaan myöhemmin, ilmaisin, että "tuo oli merkki kunnioituksen puutteesta, joten älä ikinä enää käyttäydy noin epäkunnioittavasti minua kohtaan, tai seuraa ongelmia", Hamilton kertoo.

Vettel raivostui kesäkuussa Bakussa kärkipaikkaa pitäneelle Hamiltonille, kun tämän vauhti hyytyi turva-auton takana Bakun mutkassa 15. Ferrari kolahti ensin Mercedeksen perään, minkä jälkeen Vettel rynni heristelemään nyrkkiä Hamiltonin rinnalle ja kolautti renkaat yhteen kilpakumppaninsa kanssa.

– En ole koskaan tehnyt tuollaista kenellekään. En edes tiedä, mitä hän ajatteli tekevänsä. En ole koskaan ollut tuollaisessa asemassa. Luulen, että ihmiset reagoivat eri tavoin tietynlaisen paineen alla, Hamilton pohtii nyt.

Kymmenen sekunnin varikkorangaistuksen saanut Vettel sijoittui kisassa lopulta neljänneksi ja päätukeaan varikolla myöhemmin korjauttanut Hamilton viidenneksi.

Vettel johti Bakun kisan jälkeen MM-taistoa 14 pisteellä. Hamilton vertyi kuitenkin sittemmin huimaan iskuun ja varmisti maailmanmestaruutensa jo kauden kolmanneksi viimeisessä kisassa Meksikossa.

Lähde: motorsport.com

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.