Hamilton ärtyi McLarenin taantumisesta

Lewis Hamilton toi Monacon GP:n jälkeen julki ärtymyksensä siitä, että McLaren on pudonnut kärjen vauhdista.

McLaren vaikutti kauden alussa sarjan nopeimmalta autolta, mutta Monacossa Hamiltonin vauhti riitti aika-ajossa neljänneksi ja kisassa viidenneksi.

- Tämä ei ollut paras tulos minulta - en todellakaan pidä takapakin ottamisesta kisassa - mutta mielestäni sain kaiken irti autosta. Saimme joitain pisteitä ja edessä on vielä paljon kisoja, mutta meillä on ehdottomasti työtä tehtävänämme, koska kisa kisalta meillä on vaikeuksia pysyä kärjen mukana.

- Muut tallit parantavat vauhtiaan todenteolla. Emme voi antaa niiden karata meiltä. Olemme fantastinen tiimi, me uurastamme yhdessä ja tästä lähtien todella puristamme kovaa, Hamilton sanoi.

McLarenin tallipäällikkö Martin Whitmarsh puolestaan lupaili voittokantaan palaamista jo kahden viikon kuluttua.

- Seuraavana on Montreal, toinen paikka, jota ei ole varsinaisesti rakennettu kilparadaksi, mutta siellä ohittaminen on sentään mahdollista. Jenson (Button) voitti siellä upeasti viime vuonna ja Lewis voitti hienosti sitä edellisenä vuonna, joten vaikka emme pystyneet kasvattamaan ainutlaatuista 15 voiton saldoamme Monacossa, niin voitte olla varmoja, että kahden viikon kuluttua tähtäämme McLarenin hattutemppuun Kanadan GP:n voitoissa, Whitmarsh lupaili.

Lue myös:

    Uusimmat