Hämeen Sanomat: Tuhannet tuholaiset valtasivat elintarvikeliikkeen, ennenkokematon näky terveystarkastajalle – "laatikko kuhisi kuoriaisia kuin muurahaispesä"

Hämeenlinnalaisesta elintarvikemyymälästä löytyi tuiki harvinaisia tuholaisia, herne- tai kahvipapupiilokkaita, kertoo Hämeen Sanomat

– Ihan poikkeuksellinen tapaus, terveystarkastaja Pirjo Suominen sanoo lehdelle.

Lehti ei julkaise tarkempia tietoja myymälän nimestä eikä sijainnista, jotta tuholaisongelma ei aiheuta haittaa taloyhtiön muille liikeyrityksille ja asukkaille. Hämeen Sanomien mukaan elintarvikeliike on määrätty myrkyttämään koko liikehuoneisto huhtikuun alkuun mennessä. Lisäksi kaikki tuholaisten saastuttamat tuotteet on hävitettävä.

– Olen ollut alalla 35 vuotta enkä ole aikaisemmin nähnyt, että tuholaiset ovat levinneet koko huoneistoon. Yksi muovilaatikko kuhisi kuoriaisia kuin muurahaispesä. Puhumme tuhansista, Suominen jatkaa lehden haastattelussa.

Hämeen Sanomien mukaan yrittäjä ei reagoinut aiempaan hyönteisten myrkytyskehotukseen marraskuussa. Vasta taloyhtiön isännöitsijän saatua tietää ongelmasta, otettiin tilanne vakavasti.

Lue myös:

    Uusimmat