Haluavatko naiset todella rikkaan miehen? Naiset vastaavat

Viime aikoina YouTubessa hurjasti katselukertoja ovat keränneet videot, jotka osoittavat yksittäisten naisten kiinnostuvan miehistä heti sen jälkeen, kun he paljastuvat rikkaiksi. Tätä ennen naiset eivät ole osoittaneet minkäänlaista kiinnostusta miehiä kohtaan. Houkutteleeko miehen varallisuus naisia? MTV Lifestylen haastattelemat naiset paljastivat kertoivat asiasta oman mielipiteensä.

"Viime aikoina kun on noussut pinnalle niitä golddigger-videoita, niin miksi naiset ei myönnä julkisesti, että raha on suurin tekijä miehen valinnassa vaan itsepintaisesti valehtelevat sen olevan huumorintaju?" Nimimerkki Huumorimies kysyy. (Esimerkkivideo, johon kysymyksellä viitataan, löytyy artikkelin lopusta.)

Näin naispaneeli vastasi kysymykseen:

"En tiedä yhtään, millaisista videoista tässä puhutaan. Golddigger on terminä kyllä tuttu, mutta tämän kysymyksen asetelmaa en allekirjoita. Itse en ottaisi rikasta mutta ankeaa miestä mistään hinnasta. Eivät arvotavarat pidä seuraa, rakastele tai pusuttele. Siinä sitten keski-ikäisenä ja katkerana miettisi, mihin se rakkaus ja lämpö elämästä jäivät. Ei kiitos, ei todellakaan. Pitäkää rahanne, minä nain rakkaudesta."
– Nainen, 28, sinkku

"Raha ei ole minun mielestäni millään tapaa merkittävä tekijä miehen valinnassa. Jos nyt ollaan ihan rehellisiä, niin olisin mieluummin itse rikkaampi kuin mieheni. Kammoksun riippuvuutta, joka puolison varallisuudesta eittämättä parisuhteessa syntyisi, jos hän pystyisi takaamaan minulle korkeamman elintason kuin mihin minulla omine tuloineni olisi varaa. Tämä on suuri klisee, mutta raha ei todellakaan tee ainakaan minua onnellisemmaksi – paitsi jos se on omalla pankkitililläni, jolloin minun on helpompi mieltää se yhteiseksi omaisuudeksemme."
– Nainen, 25, avoliitossa

"Tämä johtuu varmaan siitä, että tuskin monellekaan raha on oikeasti suurin (!) tekijä. Ja jos olisikin, niin kuka sitä kehtaisi julkisesti ääneen sanoa? Itse väitän kyllä itsepintaisesti, että huumorintaju ja yhteensopivuus noin muutoin ovat rahaa tärkeämpiä tekijöitä. Siitä huolimatta en minäkään mitään siipeilijää kotiini halua eli ei tosiaan haittaisi, jos mies pystyisi elättämään edes itsensä. Minua ja lastani hänen ei kuitenkaan tarvitse elättää. Jos vastaan kävelisi kaksi miestä, rikas ja normaalituloinen, joista normaalituloinen nauraisi jutuilleni, kertoisi vielä parempia juttuja ja etenkin viihtyisi myös lapseni kanssa, kun taas rikas ei, niin kyllä se rikas ihan varmasti jäisi sinne tielle. Oikeasti. Ja vaikka se rikas olisi mukavakin, niin en haluaisi olla riippuvainen kenenkään toisen rahoista, sillä jäisin tyhjän päälle, jos ero tulisi."
Nainen, 28, yksinhuoltaja

"Onko raha tärkein tekijä naisen valinnassa? Ei. Rahan sijaan on kuitenkin tärkeää, että miehellä on ripaus kunnianhimoa, eikä esim. makaa sohvalla vaimon elätettävänä. Jos vain rikkaat miehet löytäisivät rakkauden, olisivat syntyvyys- ja avioliittotilastot Suomessa varmasti aika alhaisia. Ainahan tietysti löytyy niin naisia kuin miehiäkin, jotka etsivät rikasta kumppania, mutta se ei ole yleinen totuus."
– Nainen, 31, avioliitossa

"Pitäisikö naisten siis nousta barrikadeille ja kirjoittaa plakaatteihin kissankokoisin kirjaimin: "Raha on suurin tekijä miehen valinnassa!!!"? Raha ei ole todellakaan ensimmäinen kriteeri – ja jos jollekulle on, kyse on jostain muusta, kuin rakastavan kumppanin metsästyksestä. Eikös siinä tapauksessa pitäisi olla vain onnellinen, ettei moisen pintaliitoisen naisen kynsiin joutunut alun perinkään?

Mutta järki käpälään: eikö elämässä pärjäävä, kunnianhimoinen, kouluttautunut mies herätä enemmän kiinnostusta, kuin sohvan perukoilla kyhnöttävä, napaansa kaivava ja sossu-rahat läheiseen kapakkaan tuhlaava tapaus? Rahan ei tarvitse kasvaa puissa tai timanttisormuksia sadella; taloudellisesti (ja ennen kaikkea muutoinkin!) viisas ja rehellinen kumppani varmasti mieluisampi vaihtoehto.

Itse täytyy sanoa, että yleensä vähän rikkaammat herrasmiehet, joita olen taipaleellani kohdannut, ovat usein sen verran itseään täynnä, että ottavat naisen usein itsestäänselvyytenä. Olen kyllä kääntynyt nopeasti kannoillani tuollaisissa tapauksissa. Mieluummin haalin osakseni rakkautta, kuin timantteja. Pröystäily on myös hyvin, hyvin luotaantyöntävää, että ihan puistattaa.

Olipa outo kysymys. Yhtä outo ja yksinkertaistava, kuin tämä väittämä: "Viime aikoina kun noussut pinnalle noita She Squats -kuvia (joista monet kaksilahkeiset tykkäävät varsin julkisesti), niin miksi miehet eivät myönnä julkisesti, että pakarat ovat ne suurin tekijä naisen valinnassa vaan itsepintaisesti valehtelevat sen olevan luonne?" Jep."
– Nainen, 27, sinkku

"En nyt ihan ymmärrä tätä Huumorimiehen kysymystä. Mistä moinen mielipide? Onko Huumorimies kenties itse katkera jollekin naiselle, joka lähti varakkaan miehen mukaan? Raha ei todellakaan ole ainakaan omalla kohdallani suurin tekijä miehen valinnassa. Kyllä ne henkilökemiat merkitsevät enemmän. Myönnän, olen joskus leikilläni miettinyt, että olisipa mukava olla miljonäärin vaimo, mutta samalla olen myös oppinut kantapään kautta, ettei raha tuo onnea. En pystyisi elämään onnellisena miehen kanssa, jota "rakastaisin" vain rahojen takia."
– Nainen, 26, kihloissa

Mitä mieltä sinä olet videolla näkyvästä käytöksestä? Kommentoi alle!

Näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!


(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat