Haluavatko naiset, että miehet ajelevat karvojaan? Naiset vastaavat

Tänä päivänä sosiaaliset paineet ja hygieniakysymykset ajavat etenkin monet naiset siistimään karvoitustaan, mutta tulisiko miestenkin kiinnittää asiaan huomiota? MTV Lifestyle otti selvää.

"Minä en voi sietää rintakarvoja tai muuta karvoitusta miehillä ja minusta miesten olisikin hyvä trimmata karvojaan. Itsekin siistin karvoitustani! Haluavatko muut naiset, että miehet ajelevat karvojaan, vai olenko minä turhan tarkka?", nimimerkki Tarkka tyttö kysyy tällä viikolla.

Näin naisraati vastasi:

"En ole kyllä ikinä ajatellut, että miesystäväni olisi syytä ajella karvojaan kasvojen alueen ulkopuolelta. Ja vaikka hän haluaisikin kasvattaa kunnon parran, saattaisin kommentoida sitä, mutta en silti voisi alkaa vaatimaan häntä ajamaan partaansa pois. Minusta esimerkiksi rintakarvojen poistaminen vie vaan palan miehisyyttä pois. Karvoitus on luonnollinen asia! Kysyjän tapaan minäkin ajelen kyllä karvojani, mutta en tee sitä mieheni takia ja täten en myöskään ajattele, että mieheni tarvitsisi siistiä omia karvojaan minun vuokseni."
– Nainen, 22, parisuhteessa

"En ole koskaan miettinyt sen kummemmin miehen karvoitusta. Mies päättäköön itse, haluaako ajella karvojaan vai ei. Päätänhän minäkin itse omista karvoistani. Toisaalta mieheni on kyllä hyvin siisti muutenkin, trimmaa karvojaan, ajaa parran joka päivä ja käy parturissa säännöllisesti. Ei ole siis ollut tarvetta huomauttaa asiasta. Varmaan jos mies olisi todella karvainen, eikä tekisi asialle mitään, niin saattaisin lempeästi ehdottaa karvojen ajelemista. Karvojen trimmaaminen on myös hygieniakysymys. Esimerkiksi todella pitkät kainalokarvat voivat kerätä hienhajua ikävästi."
Nainen 23v avoliitossa

"En trimmaa edes omia karvojani, ja miehen karvat kiinnostavat vielä vähemmän. En ylipäätään ymmärrä nyky-yhteiskunnan tarvetta taistella karvoja vastaan. Nehän kasvavat ihan luonnostaan meillä kaikilla, miksi siis nähdä vaivaa? Mikä niissä niin inhottaa? Nehän ovat pörröisiä, kivoja silitellä. Mutta, jokainen tavallaan. Saako ihminen ajella omat karvansa omasta tahdostaan? Saa. Saako esimerkiksi kysyjä pakottaa tai syyllistää toisen ajelemaan karvansa, koska itse inhoaa niitä? Ei."
– Nainen, 28, sinkku

"Toki pidän siitä, että navan alusta siistitään, mutta en voisi ikinä kuvitella miestäni ilman komeaa sänkeä sekä vielä miehekkäämpää rintakarvoitusta. Jos voisin, päättäisin, että näin olisi kaikilla muillakin miehillä."
– Nainen, 28, avioliiitossa

"Apua, ei saa ajella karvoja! Selkä- ja nenäkarvat tietysti pois, mutta mielestäni karvaiset käsivarret ja rinta ovat ihanan miehekkäitä. Todellinen turn off on, mikäli huomaan miehen ajelevan esimerkiksi kainalokarvojaan tai sääriään – huh. Jonkinlainen siistiminen on siis tarpeen, esimerkiksi selkäkarvojen poisto, genitaalialueen siistiminen ja korva- ja nenäkarvojen poistaminen, mutta kyllä karvainen mies on mies, eikä mikään pikkunainen. "
– Nainen, 31, avioliitossa

"Miehen nimenomaan pitää olla karvainen. Se on miehekästä. Mies ilman karvoja on yhtäkuin pikkupoika. Ja apua, sehän olis kuin lapsiin sekaantumista! Mies ajelemassa karvojaan on todella epämiellyttävä ajatus. Eli olet aivan turhan tarkka.
– Nainen, 34, naimisissa

"Minä haluaisin, että mieheni kasvattaisi oikein muhkean parran! Toivoisin myös että hänellä olisi kunnon rinta-ryijy, mutta häntä ei ole siunattu karvoituksella. Onneksi me kaikki olemme yksilöitä ja pidämme erilaisista asioista."
– Nainen, 40, avoliitossa

"Tämä lienee kysymys, joka jakaa mielipiteitä. Itse pidän valtavasti karvaisista miehistä. Mielestäni karvoja saa olla reilusti, ja jos niitä on siunaantunut, olisi mielestäni sääli hankkiutua niistä eroon. Moni tuntuu pitävän asiaa hygieniakysymyksenä, mutta todellisuudessahan karvoilla ei ole asian kanssa mitään tekemistä – karvainen mies voi olla aivan yhtä puhtoinen kuin karvatonkin mies. Seison siis vahvasti karvaisten miesten leirissä, mutta toisaalta en kyllä jaksaisi trimmata omiakaan karvojani, mikäli sosiaalinen paine karvojen ajeluun ei olisi niin kova."
– Nainen, 27, avoliitossa

"Rajansa kaikella. Siisti parta ei minua häiritse, mutta kun miehen rinta ja/tai selkä alkaa vaikuttaa enemmän apinan kehonosaa kuin ihmisen, on aika tehdä asialle jotain! Kerran päätin lopettaa tapailun, kun miehellä oli karvainen selkä... Pinnallista, mutta en voinut asialle mitään!"
– Nainen, 28, parisuhteessa

Mitä olet aina halunnut kysyä naisilta?

Esimerkiksi näitä asioita on jo kysytty naisilta:


Entä mitä sinä haluaisit tietää miehistä?Käy esittämässä kysymyksesi!

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat