Haluatko treffien onnistuvan? Älä unohda näitä kysymyksiä

Oletko sopinut viikonlopuksi kuumat treffit? Ethän unohda näitä kysymyksiä.

Oikeilla kysymyksillä saa nopeasti selville tärkeitä asioita treffikumppanista. Nämä kuusi kysymystä kertovat treffikumppanistasi kaiken oleellisen, Female First uutisoi.

1. Kuinka rentoudut?

Kysymys rentoutumisesta on ensiarvoisen tärkeä. Jos treffikumppanisi haluaa viettää viikonloppunsa patikoimalla vuorilla ja sinä arvostat enemmän makoilua sohvalla, yhteinen tulevaisuutesi on vaakalaudalla. Harrastusten selvittäminen antaa hyvää tietoa siitä, oletteko toisillenne sopivia.

2. Mitä työtä teet?

Ammatinvalinta kertoo aina jotakin ihmisen persoonallisuudesta. Ammatista kysymällä saat myös selville, kuinka tärkeää työ hänelle on ja liikeneekö häneltä työn lomasta aikaa sinulle.

3. Kerro minulle jotakin perheestäsi

Perhesuhteiden selvittäminen on tärkeää, sillä erilainen suhtautuminen sukulaisiin voi tuoda ongelmia mahdolliseen suhteeseenne. Jos olet hyvin läheinen perheesi kanssa, mutta mies viettää omansa kanssa aikaa vain harvoin, voi hänen olla vaikeaa ymmärtää miksi vietät niin paljon aikaa sukulaistesi kanssa.

4. Jos voisit tehdä mitä tahansa, mitä se olisi?

Tällä kysymyksellä saat tietää, mitkä miehen aikomukset ovat. Jos miehellä on upea ja hyvin suunniteltu ajatus tulevaisuuden varalle, kertoo se taatusti jotakin hienoa hänestä.

5. Kuinka pitkään olet ollut sinkkumarkkinoilla?

Monet varoittelevat, ettei eksistä ole syytä puhua ensitreffeillä, mutta tämä kysymys kertoo, kuinka onnistuneita hänen ihmissuhteensa ovat olleet. Jos treffikumppanisi alkaa kertoa liikaa yksityiskohtia menneisyydestään, vaihda sujuvasti puheenaihetta.

6. Mihin treffimme sijoittuvat arvosteluasteikollasi?

Tämä flirttaileva lause on hyvä tapa selvittää, miten hyvin treffit menivät ja mitä olet tehnyt oikein. Jos mies nautti seurastasi, hän kysyy myös, haluatko tavata uudestaan. Jos hän ei kysy sinua enää treffeille, tiedät että taktiikkasi ei toiminut.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Lähde: Female First

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja