Haluatko terassille viikonloppuna? Varaudu näin!

Sääennusteet ovat lupailleet aurinkoa ja lämpöä viikonlopulle, joten terassikauden voi avata hyvällä omallatunnolla. Niin lämmintä ei kuitenkaan vielä ole, että ulkona pärjäisi ilman kunnon varusteita.

Kevät! Nyt se on vihdoinkin täällä tuoden terassikelit mukanaan. Varaudu terassikauden avajaisiin oikeilla varusteilla.

1. Kaveri mukaan!

Kukaan ei halua istua yksin terassilla, eikä se ole paras ratkaisu lämpimänä pysyttelynkään kannalta. Ota siis kaveri mukaan, jota voit kylmyyden yllättäessä hieman halailla.

2. Pukeudu oikein

Kerrospukeutuminen kannattaa myös keväällä, mikäli aikoo viettää pitkiä aikoja ulkosalla.

Pue alimmaiseksi aluskerros, joka pitää ihoa kuivana. Jos aiot terassille, ei sinun kannata naureskella talvipakkasten välihousuille – ne voivat ratkaista sen, kuka tuopin ääressä istuskelee pisimpään!

Muista myös huomioida illan kulku: Jos on pienintäkään vaaraa, että matka voi jatkua tanssilattialle, varaudu siihen jo vaatteita valitessasi. Esimerkiksi kauluspaidan tai kauniin topin pukee vaatteen kuin vaatteen alle.

3. Lisälämmikettä laukun pohjalle

Vaikka olisit pukeutunut oikein, kannattaa sinun silti varata lämmin hartiahuivi tai villaneule laukun pohjalle. Jos et itse tarvitse sitä, voit olla varma, että joku muu on sen tarpeessa.

4. Aurinkovoide

Aurinko paistaa jo nyt voimakkaasti, joten muista sipaista kasvoillesi kerros aurinkokertoimia, jotta et joudu maanantaina palaamaan toimistolle naama punaisena.

5. Käteistä taskunpohjalle

Jos meno yltyy liian rajuksi muista varata käteistä taskunpohjalle. Näin pääset kotiisi takaisin, olit sitten missä päin maailmaa tahansa.

Lue myös:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja