Mainos

Haluatko parempaa seksiä?

Huono seksielämä saattaa vaikuttaa pätevältä syyltä lopettaa parisuhde, mutta malta vielä. Voisiko asialle tehdä jotain? Askdanandjennifer.comin neuvoilla voit korjata suhteen vauriot.

Seksi on tärkeä osa jokaista intiimiä parisuhdetta, ja ilman toimivaa seksielämää suhde voi kärsiä. Voitte kärsiä vain kuivasta kaudesta seksin saralla tai olet ehkä ymmärtänyt, ettette ole uuden rakkaasi kanssa fyysisesti lainkaan yhteensopivia. Joka tapauksessa on kurjaa, jos seksi on huonoa.

Mutta entäpä, jos kaikki muu menee hienosti? Pitäisikö sinun silti lopettaa suhde löytääksesi parempaa seksiä? Vai pitäisikö sinun kärsiä onnettomasta seksistä niin kauan, kun kaikki muu menee hyvin? Usko tai älä, jos olet valmis panostamaan asiaan omalta osaltasi, sinun ei välttämättä tarvitse tehdä kumpaakaan.

Tarkoittaako huono seksi eroa?

Jos seksi on huonoa, ettekä ole yhteensopivia muillakaan elämän osa-alueilla, eroamisessa on järkeä. Jos kuitenkin kaikki muu suhteessa menee hyvin, et voi antaa kurjan seksielämän pilata asioitasi. Seksielämästä keskustelu kumppanin kanssa voi olla epämukavaa, mutta olet velkaa itsellesi ja kumppanillesi sen, että puhutte asiasta avoimesti.

Jos ette harrasta seksiä lainkaan, sinun pitäisi ottaa asia suoraan puheeksi rakkaasi kanssa. Masennus ja stressi voivat merkittävästi laskea libidoa, joten kumppanisi voi vain olla keskittynyt muihin asioihin. Älä ota sitä loukkauksena, vaan tee töitä hänen kanssaan, jotta petipuuhat kuuluisivat taas rutiineihinne. Kerro hänelle, että kaipaat seksiä, koska todella nautit siitä, ja ota selvää, voisitteko harrastaa sitä useammin.

Älä ole liian päällekäyvä, vaan anna rakkaasi palata seksikuvioihin vähitellen. Seksissä hauskaa on se, että mitä enemmän sitä harrastaa, sitä enemmän sitä haluaa. Muutaman viikon jälkeen saatatte huomata saaneenne taas juonen päästä kiinni.

Anna vinkkejä

Entä jos harrastatte seksiä, mutta se on kamalaa? Miten saavutatte paremman seksielämän? Sinun ei tarvitse mennä suoraan asiaan. Seuraavan kerran, kun olette sängyssä, ehdota leikkisästi, että kokeilisitte jotain uutta, kuten suu- tai anaaliseksiä.

Yleensä kumppanit, olivatpa he miehiä tai naisia, haluavat tyydyttää toisiaan. Eivätkä he koskaan ole avoimempia kuulemaan muutamaa hellää vinkkiä kuin kesken kuuman seksin.

Ole kuitenkin varovainen äläkä moiti häntä siitä, mitä hän tekee väärin. Sen sijaan ohjaa hänet vaivihkaa tekemään muuta antamalla hänelle uusia ideoita. Jos hienovaraiset vinkit eivät toimi, teidän pitää istua alas ja keskustella kunnolla. Teillä voi olla myös syytä varata aika terapeutille. Ainakin voitte tehdä hieman tutkimustyötä etsimällä seksivinkkejä netistä tai kirjoista. Keskustelkaa löydöistänne yhdessä ja yrittäkää olla avoimia. Älä ole yllättynyt, jos kumppanillasikin on antaa kritiikkiä sinulle.

On myös ymmärrettävää, jos kultasi kääntyy puolustuskannalle ja suuttuu ymmärtäessään, ettet ole nauttinut niin paljon kuin hän luuli. Toisaalta hän voi myös olla helpottunut ja myöntää, ettei itsekään ollut innoissaan sänkyleikeistänne. Tärkeintä on saada hänet ymmärtämään, että haluat parantaa seksielämäänne, koska rakastat häntä ja haluat teidän yhdessä nauttivan paremmasta seksistä.

Kommunikaatio on paras työkalunne

Kommunikaatio on avainsana parempaan seksiin. Jos voitte käsitellä asiat diplomaattisesti, saatte luultavasti tuloksia, joita haluattekin. Pitäkää tunnelma kevyenä ja puhukaa asioista niin kiltisti kuin pystytte. Jos kumppanisi tekee jotain, josta oikeasti nautit, kerro se hänelle!

Kehu häntä aina, kun voit, jolloin kielteiset asiat eivät satuta niin paljon. Yritä asettua hänen asemaansa ja kerro asia hänelle, niin kuin haluaisit sen itsellesikin kerrottavan. Ole tahdikas ja muistuta, kuinka paljon häntä rakastat. Jos todella välitätte toisistanne, keksitte tavan saada asiat toimimaan.

MTV3/Helmi

Lähde: askdanandjennifer.com

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.