Haluatko näyttää ikäistäsi nuoremmalta? Katso viisi helppoa vinkkiä!

Käytä huiveja, föönaa tukkasi ja syö näitä ihmeaineita – lue näppärät vinkit, joiden avulla nuorrut hetkessä!

Huffingtonpost.comin kirjoittaja Karen S. Exkorn listasi viisi vinkkiä, joiden avulla saat ihmiset ajattelemaan sinun olevan todellista ikääsi nuorempi.

1. Käytä huiveja

Me kaikki tiedämme, että monesti ensimmäiset ikääntymisen merkit alkavat näkyä kaulassasi. Miksi et siis ostaisi täydellistä, kaunista huivia, jonka voit kietoa peittämään helttasi?

2. Syö itsesi nuorekkaaksi

Osterit ovat muutakin kuin vain lemmenrohtoa. Healthalicious-sivuston mukaan 100 grammassa ostereita on 16–182 milligrammaa sinkkiä. Sinkki puolestaan korjaa vaurioituneita soluja, ja siten edesauttaa nuorekkaampaa ulkonäköä.

Muita hyviä nuoruuden lähteitä ovat esimerkiksi avokadot ja oliiviöljy, joiden sisältämät hyvät rasvat ehkäisevät ryppyjä. Vesimeloni, kurkku ja muut vettä sisältävät hedelmät ja vihannekset kosteuttavat ihoasi.

Guavaa kutsutaan taas luonnon omaksi botoxiksi, ja televisiosta tutun tohtori Ozin mukaan runsaasti C-vitamiinia sisältävä hedelmä auttaa kollageenin rakentumisessa. Bataattien sisältämä beta-karoteeni puolestaan auttaa kuivaa ihoa ja solujen uudistumista.

3. Käyttäydy sen mukaan, miltä haluat näyttää

– Muistatko sanonnan: käyttäydy ikäsi mukaan, älä kengänkokosi? Minä en usko tähän - päinvastoin, Excorn kirjoittaa

– Pitämilläni tanssitunneilla rohkaisen naisia löytämään sen saman ilon, jonka he tunsivat tanssiessaan ympäri makuuhuonettaan pikkutyttöinä. Kun pääset vapautuneeseen mielentilaan, paitsi tunnet olosi nuoremmaksi, myös näytät nuorekkaammalta.

4. Säilytä huumorintajusi

Nauraminen voi alentaa stressihormonien tasoa ja rentouttaa lihaksia. Vaihda siis ikääntymisestä stressaantunut ilmeesi hymyyn. Katso komedioita, surffaa vitsisivustoilla ja lue hauskoja kirjoja, jotka saavat sinut nauramaan.

5. Föönaa tukkasi

Mene kampaajalle ja hanki kunnon föönaus hiuksiisi. Kun hiuksesi näyttävät upeilta, ihmiset kiinnittävät huomion kampaukseesi – eivät ryppyihisi.

Erikoinen kikka – kokeilisitko tätä?

Lisäksi Excorn jakaa ystävättärensä omaperäisen vinkin. Vaihdevuodet ohittanut ystävätär nimittäin kantaa yhä tamponeja mukanaan käsilaukussaan, sillä hän kokee tuntevansa olonsa siten nuorekkaammaksi - ja saa hyvät naurut joka kerta avatessaan laukkunsa.

Lähde Huffingtonpost.com

Kuvat Colourbox.com

Juttu on uusinta tammikuulta 2013

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja