Haluatko Markku Alénin ohjastaman McLarenin kyytiin? Tulevana lauantaina se on mahdollista

Tulevana lauantaina Lempäälän Ideaparkissa vietetään Pohjoismaiden suurimman vaihtoautokeskuksen avajaisia. Teknavi ja Markku Alén ovat menossa mukana McLarenin voimin.

Lempäälän Ideaparkin yhteydestä löytyvän Autoareenan virallisia avajaisia vietetään tulevana viikonloppuna 11.-12.8. Kyseessä on 15 000 neliöllä ja yli 1 000 vaihtoautolla Pohjoismaiden suurin vaihtoautokeskus. Avajaisten yhteydessä Teknavi on mukana tarjoamassa ainutlaatuista mahdollisuutta päästä hyppäämään Markku Alénin kakkoskuskiksi. Elämyksellisyyttä ei ainakaan vähennä Dr. Alénin kulkupeli, sillä alla tulee olemaan 570-hevosvoimainen McLaren 570S Spider.

Mikäli mielit rallilegendan kyytiin, kannattaa lauantaiaamuksi suunnata Lempäälään. Kyytiin pääseminen ratkaistaan arvonnalla, johon pitää osallistua paikan päällä kello 11.00-11.45 aikana. Alén on myös tavattavissa Autoareenalla aamupäivän aikana.

Ja vaikkei arpaonni osuisikaan kohdalleen, niin harvemmin Dr. Alénin ajon seuraaminen on kovin tylsää ollut. Lauantaina nähdään, kuinka McLaren taittuu kultaisissa käsissä.

Kuvat: Mikko Autio

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja