Haluatko laihtua? Vältä näitä virheitä!

Laihduttaja ei voi kieltää itseltään kaikkea, mutta muutamaa sääntöä kannattaa kuitenkin noudattaa painonpudotuksen helpottamiseksi.

Jos haluaa vyötärönmittansa pienenevän, kannattaa ottaa lähempään tarkasteluun neljä huomionarvoista seikkaaa. Sorrutko sinä näihin virheisiin, joita personal trainer Jonathan Rossin mukaan ei ikinä pitäisi tehdä?

Älä koskaan...

... juo kaloreitasi. Olet ehkä kuullut tämän ennenkin, mutta limut, mehut ja monet muut kaupasta ostettavat juomat, saattavat pilata muutoin terveellisen ruokavalion. Niissä ei ole juuri lainkaan oikeita ravintoaineita ja ne ovat täynnä sokeria. Jotkut smoothiet tosin voivat olla terveellisiä, etenkin jos teet ne kotona. Silloin reseptin pitäisi olla kuitu- ja proteiinipitoinen sekä sisältää terveellisiä rasvoja.

... jätä aterioita väliin. Kun haluat muuttaa kehoasi, ravintorikkaus on avainsana. Vatsaa pitää täyttää, jotta sitä pystyy pienentämään. Tämä on paras tapa pudottaa painoa ja saada keho jaksamaan. Syö 4–6 pientä ateriaa päivittäin ja huolehdi siitä, että proteiinia on tarjolla joka aterialla.

... syö paistettua ruokaa. Personal trainer Jonathan Rossin mukaan rasvassa käristetyt ruoat ovat todella vahingollisia keholle eikä niitä pitäisi syödä koskaan. Ranskalaisia ja muita, rasvaisia epäterveellisiä ruokia on tarjolla joka paikassa, joten niistä voi olla hankala pysytellä erossa, mutta Rossin mukaan ne sisältävät niin paljon transrasvoja, että määrän pitäisi riittää pelottamaan kaikki niitä syömästä.

... syö sokereita tai viljoja illalla. Rossin mukaan kannattaa vältellä jopa täysjyvää illalla. Myös sokerit ja tärkkelykset ovat asioita, joita hän ei suosittele iltaisin syömään. Aamiaisen tulisi olla päivän runsain ateria ja siitä iltaa kohden pitäisi jokaista ateriaa keventää hiukan. Koska tärkkelykset ja viljat ovat kaloripitoisia, niitä ei yötä kohden edes tarvita kehon levätessä.


(MTV3)

Lähde: Fitsugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja