Haluatko erota? Älä käytä näitä kuluneita repliikkejä!

Erot ovat aina vaikeita ja varsinkin jättäjä haluaa selvitä tilanteesta mahdollisimman liukkaasti. Tilanteen hankaluus ei kuitenkaan ole syy turvautua muiden keksimiin – ja kuluttamiin – repliikkeihin!

Harkitsetko eroa? Pyöritteletkö mielessäsi mahdollisia tekosyitä, joilla perustelet eron kumppanillesi? Älä ainakaan käytä näitä loppuunkulutettuja repliikkejä!

Kyse ei ole sinusta, vaan minusta

Ei, ei ja ei. Tämä on kaikkien aikojen kulunein, onnettomin ja epäuskottavin erorepliikki! Totta kai vika on mielestäsi hänessä, jos kerran haluat erota. Tämä lause kyllä kertoo, ettet halua pahoittaa hänen mieltään ja olet valmis ottamaan syyt niskoillesi, mutta se ei tee siitä yhtään uskottavampaa.

Meidän pitäisi tapailla muita ihmisiä

Olet siis jo iskenyt silmäsi johonkin toiseen, mutta välttääksesi syyllisyyttä annat hänellekin luvan katsella muita?

Olet liian hyvä minulle

Tarkoitat kai, että olet itse liian hyvä hänelle? Kenelläkään ei ole niin huonoa käsitystä itsestään, että sanoisi näin tosissaan. Jos todella käytät tätä repliikkiä, niin sopii vain toivoa, että jätetty osapuoli muistaa mainita, että hän on itse asiassa ajatellut ihan samaa – että hän tosiaan on liian hyvä sinulle!

Tarvitsen tilaa

Käännös: olet kyllästynyt ja haluat juosta kohti uusia seikkailuja. Kerro se hänelle jotenkin muuten. Tosiasiahan on, että haluat kauemmas vain hänestä, et seurustelusta ylipäätään.

Ollaanko ystäviä?

Tämä on – yllättävää kyllä – julma tapa erota. Olet selvästi päässyt jo yli hänestä tai ehket ollut intona hänestä ylipäätänsäkään. Onkin törkeää roikottaa perässään ihmistä, jolla on tunteita sinua kohtaan. Pidät hänestä ja haluat, että hän on olemassa sinua varten, mutta et ehkä ole valmis tekemään samaa hänelle.AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja