Mainos

”Haluan vain elämäni takaisin” – 60HH-koon jättisuuret rinnat veivät naisen pyörätuoliin

Kolmekymppisellä brittinaisella on erikoinen ongelma. Hän nimittäin pelkää rintojensa suuren koon koituvan kohtalokseen.

Anette Murphyn 60HH-kokoiset rinnat vaikeuttavat suuresti hänen jokapäiväistä elämäänsä. Nuoruusiän reumasta kärsivä nainen on nyt joutunut rintojensa vuoksi pyörätuoliin, sillä hänen vartalonsa on liian heikko tukeakseen rintojen suurta painoa. 

Siitä huolimatta, että 34-vuotias Murphy ei pääse rintojensa koon vuoksi kävelemään, Ison-Britannian terveydenhuolto ei ole myöntänyt naiselle lupaa rintojenpienennysleikkaukseen. Lääkäreiden mukaan leikkaus ei parantaisi naisen elämää niin paljoa, että se kannattaisi suorittaa. 

– Se tekee minut hulluksi, että näen päivittäin naisia, jotka käyvät kauneusleikkauksissa turhamaisista syistä, Murphy kertoo.

"Aion kävellä jonain päivänä alttarille" 

Naisen suurin toive on, että hän voisi jälleen elää tavallista arkea itsenäisesti. Unelmissa siintää perheen perustaminen yhdessä puolisonsa kanssa.

Plastiikkakirurgina toimivan Ash Mosahebin mukaan budjettileikkauksien vuoksi vastaavanlaiset tapaukset tulevat valitettavasti yleistymään tulevaisuudessa. Hän kuitenkin myöntää, että tässä tapauksessa leikkaus olisi välttämätön.

– 60HH kokoiset rinnat aiheuttavat paljon painetta terveellekin henkilölle, puhumattakaan niveltulehduksen kanssa elävälle.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– On oikeastaan aika selvä asia, että tämä ei ole turhuutta. Se pysäyttää hänet, Mosahebi toteaa. 

Nainen kerää nyt rahaa Go Fund Me -hyväntekeväisyyssivustolla päästäkseen leikkaukseen yksityissairaalaan ja tämän myötä vähitellen kohti normaalia elämää.

– Jonain päivänä menen naimisiin ja kävelen mieheni luo alttarille. Jos minä tai joku muu perheestäni saa vauvoja, haluan leikkiä heidän kanssaan lattialla. Haluan vain elämäni takaisin ja nauttia siitä niin paljon kuin mahdollista, Murphy kertoo unelmistaan. 

Lähde: TheSun

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.