Mainos

Halpaketju Primarkin vaatteista löytyi epäilyttäviä viestilappuja

Edullisuudestaan tunnetun vaateketju Primarkin vaatteista on löytynyt kaksi kiinniommeltua merkkilappua, jotka antavat ymmärtää yhtiön käyttävän pakkotyötä. Tapauksesta uutisoivat Guardian sekä South Wales Evening Post.

Ensimmäinen lappu löytyi Walesin Swanseasta ostetusta mekosta. Lapussa lukee: ”Pakotettu työskentelemään uuvuttava tuntimäärä”.

Pian tämän jälkeen julkisuuteen pompahti toinenkin vastaavanlainen tapaus. Topista, joka oli myös ostettu Swanseasta, löytyi lappu jossa luki: ”Halventavat työolot”.

Tapaukset ovat tulleet ilmi tämän kuun aikana, mutta molemmat vaatteet on ostettu jo viime vuonna. Laput ovat ulkoasultaan samankaltaisia.

Primark on ilmoittanut tutkivansa tapaukset. Yhtiö ihmettelee kuitenkin sitä, miksi laput ovat tulleet julki vasta nyt, vaikka vaatteet on ostettu jo viime vuonna.

–Olisimme kiitollisia, jos asiakas antaisi meille tämän mekon, jotta voimme tutkia kuinka ylimääräinen lappu on kiinnitetty siihen ja onko asioita, joihin meidän täytyy perehtyä.

Vaateketju on vakuuttanut, että sillä on tarkat käytännöt, joilla varmistetaan, että sen tuotteet valmistetaan hyvissä työolosuhteissa ja että sen työntekijöitä kohdellaan hyvin.


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.