Haloo Helsinki! -yhtyeen paluusta liikkuu villejä huhuja: "Aika paljon on kyseenalaistettu sitä"

9:26
Haloo Helsinki! -yhtyeen musiikki saa uuden aluevaltauksen.

Megasuosittu Haloo Helsinki! -palaa keikkalavoille vuonna 2021. Osa faneista on kyseenalaistanut bändin mahdollisen paluun.

Haloo Helsinki! jäi keikkatauolle vuonna 2018 yhtyeen jäsenten siirtyessä omien sooloprojektiensa pariin.

Yhtye on nyt palaamassa tauoltaan ja tekee parhaillaan uutta musiikkia. Haloo Helsingin Elli Haloo ja Jere Marttila kertoivat Uutisaamussa nettikirjoittelusta, jossa on oltu osittain epäileväisiä bändin paluun suhteen.

– Aika paljon on kyseenalaistettu sitä, että tulemmeko takasin ja tuossa muodossa, että eivät ne tule enää takaisin, Jere kertoo.

Haloo Helsinki piti vielä syksyllä erillisen palaverin, jossa he varmistivat kaikkien halukkuuden palata yhtyeen pariin.

– Se oli sovittu, että vuonna 2021 palataan. mutta kävimme viime vuoden lopussa sitten palaverin keskenämme, että mikä meininki, mitä kuuluu ja halutaanko jatkaa? Pidettiin kiinni tästä, että ensi vuosi on se meidän paluuvuotemme, Elli kertoo.

Artikkelin yllä olevalla videolla Elli ja Jere kertovat, miten sooloprojektit tulevat vaikuttamaan uuteen musiikkiin ja miltä tuntui esiintyä vaihteeksi pienemmillä lavoilla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja