Halliin laskeutui hiljaisuus – AHL-kiekkoilija törmäsi puistattavalla tavalla pää edellä laitaan

Hershey Bearsin puolustaja Aaron Ness koki pelottavan loukkaantumisen jääkiekon AHL:n pudotuspeliottelussa Bridgeport Sound Tigersia vastaan Suomen aikaa lauantain vastaisena yönä. 

Ness, 28, menetti tasapainonsa, kun vastustaja Travis St. Denis otti kontaktia häneen Tigersin nopeassa hyökkäyksessä. Ness törmäsi pää edellä laitaan (video alla) ja makasi raporttien mukaan ainakin jonkin aikaa liikkumattomana jään pinnassa.

Tämä järkytti paikalla olleen yleisön hiljaiseksi. 

Ness sai hoitoa jäällä, minkä jälkeen hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan. Seuran mukaan puolustajan tila oli sairaalassa vakaa, ja hänen uskottiin pääsevän hoidosta lauantaina. 

Ness ei ollut Bearsin kokoonpanossa pudotuspelisarjan toisessa ottelussa Suomen aikaa sunnuntain vastaisena yönä. Bears voitti kamppailun 2-0 ja tasoitti 1-1-lukemiin. Sivussa oli myös St. Denis, joka sai tapauksesta yhden ottelun pelikiellon

– Tämä oli sinulle, "Nesser", Bears twiittasi voiton jälkeen.  

Seura ei ole tiedottanut Nessin tilasta lauantain jälkeen. 

Ness on New York Islandersin toisen kierroksen varaus vuodelta 2008. Hän on pelannut urallaan 47 NHL-ottelua Islandersissa ja Washington Capitalsissa. Tällä kaudella hän teki Bearsille 71 runkosarjaottelussa tehot 5+50=55. 


Lue myös:

    Uusimmat