Mainos

Hakkeriryhmä julisti sodan perheenäitiä vastaan: ”Laiminlöi velvollisuutensa valvoa lastaan”

Hakkeriryhmä Anonymous julisti sodan äitiä vastaan, jonka poika putosi eläintarhan gorilla-aitaukseen, kertoo Inquisitr.

MTV kertoi aiemmin, kuinka pikkupoika putosi Yhdysvalloissa Cincinnatissa eläintarhan gorilla-aitaukseen. Eläintarhan henkilökunta päätyi ampumaan poikaa retuuttaneen gorillan. Nyt hakkeriryhmä Anonymous haluaa äidin vastuuseen uhanalaisen gorillan kuolemasta.

Lapsi oli ryöminyt aitauksen puolelle kaltereiden välistä ja pudonnut gorilla-aitauksen vallihautaan. 180 kiloinen gorilla oli tarttunut poikaan ja alkanut raahata ja heitellä poikaa. Työntekijä ampui eläimen pelastaakseen pojan, joka sai vammoja ja joutui sairaalaan.

Anonymous on julistanut sodan äitiä vastaan ja vetoaa oikeuslaitosta tutkimaan äidin osallisuuden pojan putoamiseen gorilla-aitaukseen. Hakkeriryhmä julkaisi videon, jossa väittää äidin huolimattomuuden johtaneen gorillan kuolemaan, Anonymous Ohion Facebook-sivulla.

Hakkeriryhmän mukaan gorilla yritti vain suojella veteen pudonnutta poikaa, eikä yrittänyt tieten tahtoen satuttaa poikaa.

Paikalliset viranomaiset ovat kertoneet, että tapauksen tutkiminen on lopetettu, eikä äitiä vastaan nosteta syytteitä.

 

Lähde: Inquistr

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.