Hakkarainen puolustautuu saunajupakassa: “Olen toiminut vilpittömässä mielessä, minulla ei ollut syytä epäillä osapuolten tarkoitusperiä”

Teuvo Hakkarainen taituroi linnunpöntön parissa minuutissa 3:15

Kansanedustaja Teuvo Hakkarainen sanoo, ettei hän tiennyt vuokraamansa tilan olevan saunatila.

MTV kertoi maanantaina Teuvo Hakkaraisen (ps) ja Ville Vähämäen (ps) vuokraamasta saunatilasta, jonka Hakkarainen on kirjannut kakkosasunnokseen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Hakkarainen puolustautuu, ettei hän tiennyt kyseessä olevan saunatila. Hakkaraisen mukaan Vähämäki toimitti sopimusasiaa.

– Ensimmäistä versiota vuokrasopimuksesta, jossa julkisuudessa olleiden tietojen mukaan on lukenut sauna, en ole koskaan nähnytkään, Hakkarainen sanoo.

Turha epäilyksen varjo

Hakkarainen sanoo, että hänen ylleen on heitetty turhaan epäily huijauksesta tai petoksesta.

– Olen toiminut vilpittömässä mielessä, eikä minulla ollut mitään syytä epäillä osapuolten tarkoitusperiä eikä vuokrasopimuksen sisältöä, Hakkarainen sanoo tänään lähettämässään tiedotteessa.

Vähämäki kommentoi tapausta torstaina Facebook-kirjoituksessa, jossa hän kertoo neuvotelleensa hänen ja Hakkaraisen yhteisestä vuokrasopimuksesta huoneiston omistajan valtuuttaman henkilön kanssa.

Saatuaan ensimmäisen version sopimuksesta hän kertoo hämmästyneensä, kun sopimuksessa puhuttiin “saunalaitoksesta”, sillä se ei vastannut ilmoitusta tai näkemäänsä tilan pohjaa.

– Esitin itse muotoilua, jonka ymmärsin olevan asunnon pohjaa vastaava, olinhan tullut katsomaan jotain muuta tilaa kuin saunalaitosta, Vähämäki kirjoittaa.

Vähämäki otti syyt niskoilleen

Vähämäki pyytää anteeksi asiasta syntynyttä sekaannusta.

– Vastuu asiassa on vain ja ainoastaan minun. Väärä henkilö on laitettu kärsimään. Hakkarainen on mustamaalattu täysin aiheetta. Myös asunnon vuokraaja on saanut tässä kohtuutonta julkisuutta.

Hakkarainen toteaa, ettei ole koskaan tavannut vuokranantajaa Dennis Pastersteinia tai kommunikoinut tämän kanssa.

MTV Uutisten tavoittama Pasterstein vahvistaa, ettei ole asioinut Hakkaraisen tai Vähämäen kanssa, vaan asiamiehen hoitaneen tilan sopimusneuvottelut ja vuokrauksen.

Lue myös:

    Uusimmat