Häikäisevä temppu: Kroatia-taituri yllätti Englannin housut kintuissa – jatkoaika kutsuu!

Kroatian taitava keskikenttäpelaaja Ivan Perisic yllätti Englannin housut kintuissa jalkapallon MM-kisojen välieräottelussa.

Kroatia lähti toiselle jaksolle 0–1-tappiotilanteessa, ja Englanti yritti pitkälti jäädyttää peliä puolustusasemissa.

Kroatia sai tilaisuutensa 68. minuutilla, kun Sime Vrsaljko keskitti pallon oikealta maalille. Perisic vaani keskitystä taustalla, ja puikkelehti salakavalasti Englannin puolustajien selkien takaa vastaanottamaan putoavaa palloa.

Perisic ohitti myös keskityspalloa kytänneen Englannin puolustajan Kyle Walkerin ja hyppyohjasi vasemmalla jalallaan näyttävän 1–1-tasoituksen verkkoon.

Ottelu etenee 2 x 15 minuutin mittaiselle jatkoajalle. Jos tulos on vielä sen jälkeen tasan, edetään rangaistuspotkukisaan.

Juttua päivitetty kello 22.53 varsinaisen peliajan päätyttyä.