Haaveiletko koskaan seksistä kaverisi miehen kanssa? Naiset vastaavat

Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Haaveiletko koskaan seksistä kaverisi (tai muun vastaavan tutun) miehen kanssa?" kysyy nimimerkitön.

Tässä naisraadin vastaukset!

"Haaveilu on ehkä väärä sana. Vahingossa jostain alitajunnasta ne saattavat tulla tietyllä hetkellä päähän. Se, joka väittää ajattelevansa vain ja ainoastaan omaa puolisoaan kiimassa, valehtelee."
– 36, naimisissa

"Ajattelen muitakin miehiä kuin omaa kumppaniani. Se, onko kyseessä kaverin mies vai joku kaupan kassa tai punapukuinen lenkkeilijä, on täysin yhdentekevää. Fantasiat ovat asia erikseen eikä se, että miettii kaverinsa kuumaa veljeä/ukkoa/isää, tarkoita, että aikoo tämän kanssa mitään tehdä. Varsinainen vastaukseni on siis tämä: jos kaverin mies on kuuma, voisin ajatella hänestä hävyttömiä."
– 30, parisuhteessa

”En. Ja jos haaveilisin, en ikinä myöntäisi. Kaverin miehiin ei kosketa, niin parasta yrittää olla ajattelemattakin niitä."
– 30, sinkku

"Tämän asian suhteen termi "haaveilla" ei ehkä ole se oikea sanavalinta. En varsinaisesti haaveile tietoisesti seksistä kenenkään ulkopuolisen henkilön kanssa, mutta asia saattaa joskus käväistä mielessä. Tämä ei tarkoita sitä, että haluaisin oikeasti toteuttaa haaveeni, mutta mielikuvilla leikkiminen on hauskaa silloin tällöin. Kun tapaan ajatusteni kohteeksi joutuneen henkilön, nämä mielikuvat hälvenevät yleensä hetkessä. Tai sitten eivät…"
– 25, avoliitossa

"En tutun miehen. Vaan naisen."
– 29, sinkku

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja