Häät tulivat kalliiksi: Morsian osti 18 hääpukua!

Englantilainen morsian ei osannut valita hääpukuvaihtoehdoista juuri sitä oikeaa asua, joten osti kaikki puvut.

Helene Manca oli kuin kuka tahansa morsian etsiessään täydellistä hääpukua suurta päiväänsä varten. Ongelma syntyi kuitenkin kun Helene ei pystynytkään valitsemaan asuvaihtoehdoista yhtä pukua.

Yhdeksän kuukautta ennen häitään Joe Glassin kanssa, 25-vuotias malli osti 18 hääpukua ja maksoi niistä yli 20 000 puntaa.

– Joka kerta kun puin hääpuvun ylleni, minun oli pakko saada se. Kun vein sen kotiin ja vertasin toisiin pukuihin, en pystynytkään valitsemaan, Helene kertoo.

Hääpäiväkseen hän valitsi lopulta yhdeksän pukua ja vaihtoi illan mittaan asua.

– Tiesin, että 18 morsiuspukua on liikaa eikä minulla olisi aikaa pitää niitä kaikkia. Joten päätin pitää päivän eri vaiheissa eri pukuja. Yhdeksän asua oli tarpeeksi.

Päättämättömän morsiamen onnistui palauttaa yksi ylimääräisistä puvuista takaisin liikkeeseen, viisi hän myi eBay:ssä ja loput annettiin hyväntekeväisyyskauppaan.

Luksushäissä ei säästelty

Yhdeksän hääpuvun lisäksi Helenellä oli seitsemän morsiusneitoa ja viisi kukkaistyttöä. Morsiamen vanhemmat eivät säästelleet häiden kuluissa ja maksoivat 10 000 puntaa pelkästään samppanjasta.

Nykyinen rouva Glass maksoi kahdeksan pukua itse, mutta kalleimman, 5 500 punnan arvoisen puvun kustansivat hänen vanhempansa. Helene piti designer-luomusta yllään häävalssin aikana.

– Monien mielestä Helene oli hullu pukeutuessaan niin moneen hääpukuun, mutta juuri niin ainutlaatuinen hän on ja rakastan sitä hänessä. Hän näytti uskomattoman hyvältä jokaisessa puvussa, 24-vuotias sulhanen kertoi.

Hääpukurumba ei kuitenkaan lopu vielä tähän.

– Aiomme kesällä uudistaa valamme ja aion pukeutua silloin kymmeneen hääpukuun. Olen koukussa, Helene paljastaa.

Teksti: MTV3 Helmi

Kuva: Shutterstock

Lähde: Daily Mail

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja