Jari-Matti Latvala julkaisi pysäyttävän lausunnon: "Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua"

Jari-Matin ja Maisan satumainen rakkaustarina muuttui vuorokaudessa pettymykseksi - nyt kerrotaan viikon viihdepuheenaiheen tuoreimmat käänteet! 3:46
Tässä uusimmat käänteet viikon viihdeuutisesta! MTV Uutiset Live kertoo, mitä rakkaustarinalle tapahtui

Jari-Matti Latvala julkaisi lausunnon, jossa hän kommentoi häidensä Maisa Torpan kanssa peruuntuneen.

Seiska-lehti uutisoi vastikään, että Maisa Torpan ja hänen kihlattunsa, rallikuski Jari-Matti Latvalan vuodenvaihteen tienoille suunnitellut hääjuhlat olisi peruttu. Latvala julkaisi asiaan liittyen lausunnon, jossa hän vahvistaa sen, että häät on peruttu.

– Kuluneet viikot ovat olleet erityisen vaikeita, ja on valitettavaa, että yksityiselämääni koskevat viimeaikaiset tapahtumat ovat vaikuttaneet perheeseeni, ystäviini ja tiimini. Tämä on hyvin ikävä tilanne, ja haluankin panna pisteen kaikelle lisäspekuloinnille yksityiselämääni liittyen. Hääni Maisa Torpan kanssa on päätetty perua, Latvala kirjoittaa.

Latvala kertoo keskittyvänsä jatkossa uraansa.

– Haluan nyt keskittyä sataprosenttisesti Rallin MM-sarjan kahteen jäljellä olevaan kilpailuun ja auttaa tiimiäni varmistamaan toisen perättäisen valmistajien MM-tittelin, Latvala summaa.

Maisa Torppa itse kommentoi aiemmin tällä viikolla MTV Uutisille, että häitä ei ole peruttu, ja kertoi kaiken olevan hyvin.

– Meillä on kaikki hyvin, Torppa totesi alkuviikosta MTV Uutisille.

Seiska-lehti uutisoi vastikään niin ikään Torpan salarakkaasta. Nainen kiisti tuolloin tiedon ja kertoi puolisonsa Jari-Matti Latvalan suhtautuvan asiaan rauhallisesti. 

– Jari-Matti on tästä vähiten järkyttynyt. Hänen mielestään nämä kirjoitukset ovat suurta pelleilyä, Torppa totesi aiemmin.



Lue myös:

    Uusimmat