Haas-kuski Grosjean vakuuttaa: "En pelännyt, etten olisi täällä ensi vuonna"

Formula ykkösissä kilpailevan Haas-tallin kuljettaja Romain Grosjean vakuuttaa, ettei hän ollut missään vaiheessa huolestunut pestinsä jatkumisesta ensi kaudella.

Ylälaidan videolla Japanin GP:n perkaus.

MAINOS

F1-kausi suorana C Morella – USA:n GP viikonloppuna

Perjantai: Harjoitukset klo 17.55 ja 21.55.
Lauantai: Harjoitukset klo 20.55, aika-ajo klo 23.55
Sunnuntai: USA:n GP klo 21.00, ennakkotunnelmat klo 19.30!

Kaikki F1-kauden ajojaksot suorina C Morella.

C Moren sivulle pääset tästä

Kolmatta kauttaan Haasilla kisaava Grosjean avasi kauden pistetilinsä vasta heinäkuussa Itävallassa. Moni uskoi pahasti tallitoverinsa Kevin Magnussenin varjoon jääneen ranskalaiskuskin paikan tallissa olevan vaakalaudalla, mutta Haas jatkaa ensi kaudella nykyisellä kuljettajakaksikollaan.

Grosjean vakuuttaa, ettei hän missään vaiheessa kautta tuntenut tulevaisuutensa formulasarjassa olevan uhattuna.

– En halua, että tämä kuulostaa väärältä, mutta en missään vaiheessa pelännyt sitä, että en olisi täällä ensi vuonna. Jossain vaiheessa asioiden oli muututtava. Huonon tuurin vuoksi kausi näytti välillä huonommalta kuin se todellisuudessa olikaan, Grosjean kommentoi.

Grosjean suitsuttaa Haasin kehittymistä kuninkuusluokassa. Ranskalaiskuski korostaa onnistumisen tärkeyttä tulevana viikonloppuna ajettavassa Austinin kisassa.

– Tämä on kolmas vuotemme ja asiat ovat niin hyvällä mallilla kuin vain mahdollista. Taistelemme valmistajien sarjan neljännestä sijasta, mikä on aivan hullua. Olemme ottaneet tänä vuonna merkittävän askeleen eteenpäin.

– Kotikisamme on meille todella tärkeä. Se on erityislaatuinen. Se on minulle sama asia kuin Ranskan GP, jossa saan ylimääräistä tunnetta, jotain erityistä. Odotamme paikalle paljon kannustavia faneja, Grosjean lisäsi.

Lue myös:

    Uusimmat