Gwyneth Paltrow: En halua enää vaihdella vaippoja!

Gwyneth Paltrow vakuuttaa, että hänen päivänsä pikkulasten äitinä ovat ohi, sillä vaippojen vaihto ei 6- ja 8-vuotiaiden lasten äitiä enää houkuttele.

Monet Hollywood-äidit laittavat uransa sivuun omistautuakseen lastensa kasvattamiselle. Näyttelijä Gwyneth Paltrow, 39, on paljastanut, ettei hänellä ole aikeita kasvattaa perhettä, sillä takaisin vaippavaiheeseen hyppääminen ei houkuttele. Tähdellä on miehensä Chris Martinin kanssa kaksi lasta: Apple, 8, ja Moses, 6.

– En usko, että hankimme lisää lapsia. Haluaisin kyllä, mutta tavallaan minusta tuntuu, etten ehkä halua enää takaisin vaippavaiheeseen ja siihen muuhun ruljanssiin. Olen niin ohi sen vaiheen. Luulen, että silloin kun Moses oli 3-tai 4-vuotias, olisin voinut tehdä vielä yhden – mutta nyt hän on kuusi ja jo niin iso poika, että uskon menneeni vauvavaiheen yli. Jos niin tapahtuu (että vauva ilmoittaa tulostaan), niin tapahtuu, Paltrow kertoo.

Coldplayn laulaja ja Paltrow jakavat aikansa Lontoon, New Yorkin ja Los Angelesin kotiensa välillä. Paltrow kertoo vanhemmuuden tuoneen hänelle paljon todellista onnea.

– Minusta tuntuu, että äitiys on tuonut minulle onnen ja todellisen elämän: aviomieheni, lapseni ja kaiken, mikä heihin liittyy. Jokainen nainen on erilainen, mutta minä saan perheestä todellisen onneni, Paltrow kuvailee.


MTV3/Helmi

Lähde: Dailymail.co.uk

Kuvat: Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat