Guggenheim ei ollut tietoinen Beyoncén albumin mahdollisesta mainoksesta museon kyljessä

Artisti Beyoncé on mahdollisesti heijastanut tulevan Act 2: Cowboy Carter -albuminsa mainoksen New Yorkissa sijaitsevan Guggenheim-museon julkisivuun. Museolla ei ole kuitenkaan ollut tästä tietoakaan.

Artisti Beyoncé  julkaisi 22. maaliskuuta Instagramissa tarinan, jossa oli kuva New Yorkin Guggenheim-museon koordinaateista. Verkossa kiertäneissä kuvissa näkyi rakennuksen julkisivuun heijastettu teksti, jossa mainostettiin tulevaa Act 2: Cowboy Carter -levyn julkaisua, ja jossa oli sitaatti artistin aiemmin tällä viikolla julkaisemasta postauksesta: "Tämä ei ole country-albumi. Tämä on 'Beyoncé'-albumi".

 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Guggenheim-museon edustajat kuitenkin kertoivat Varietylle, ettei museolla ollut tietoa, että Beyoncé käyttäisi sen julkisivua mainostamiseen. 

– Guggenheimille ei ilmoitettu tästä toiminnasta, eikä se antanut siihen lupaa. Kutsumme kuitenkin yleisön, mukaan lukien Beyoncén ja hänen vannoutuneet faninsa, vierailemaan museossa 16.–20. toukokuuta, kun esittelemme taiteilija Jenny Holzerin projisointeja ikonisen rakennuksemme julkisivussa juhlistaaksemme hänen suuren näyttelynsä avajaisia, Guggenheimin edustajat kertoivat Varietylle. 

Asiassa herättää kuitenkin hämmennystä se, että jotkut fanit julkaisivat kuvia Guggenheimin tyhjästä julkisivusta, mikä herättää kysymyksen siitä, onko mitään heijastuksia ollut lainkaan. 

Toiset väittivät, että se heijastettiin lyhyeksi hetkeksi tai että verkossa kiertäviä kuvia heijastuksesta oli muutettu niin, että teksti oli mukana. 

Hämmennystä lisää se, että 21. maaliskuuta Guggenheim viittasi Beyoncéen Instagramissa julkaisemalla kuvan Franz Marcin vuonna 1910 tekemästä Three Horses Drinking - maalauksesta kuvatekstillä This ain't Texas, joka viittaa Beyoncén listaykköseksi nousseen uuden Texas Hold 'Em -singlen alkuteksteihin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Beyoncén edustajia ei ole tavoitettu kommenttia varten. 

Artistin uusin albumi ilmestyy 29. maaliskuuta. Hän julkaisi helmikuussa kaksi uutta singleä Texas Hold 'Em ja 16 Carriages, jotka ovat molemmat pop- ja r&b-tyylistä poiketen kantrihenkisiä kappaleita. 

Beyoncé on kertonut Instagramissa, että aloitti uuden levynsä työstämisen, kun ei tuntenut olevansa tervetullut. Tällä hän viittaa todennäköisesti esiintymiseensä vuoden 2016 Country Music Association Awards -gaalassa. Hän esitti tuolloin Daddy Lessons -kappaleensa Dixie Chicks -nimisen ryhmän rinnalla. Esiintyminen herätti vastareaktioita sosiaalisessa mediassa ja country-yhteisössä, ja jotkut ilmaisivat tyytymättömyytensä siihen, että pop-artisti oli niin näkyvästi esillä country-tapahtumassa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kritiikki, jota jouduin kohtaamaan, kun aloitin tämän tyylilajin, pakotti minut ylittämään minulle asetetut rajoitukset. Act II on seurausta siitä, että olen haastanut itseäni ja käyttänyt aikaa taivuttaakseni ja sekoittaakseni genrejä toisiinsa luodakseni tämän teoksen, Beyoncé kirjoitti julkaisussaan. 

Lähde. Variety

Lue myös:

    Uusimmat