Mainos

Guardian: Alppisurmien takana todennäköisesti ammattitappaja

Alppisurmien takana on todennäköisesti enemmän kuin yksi ampuja, sanoo Ranskan poliisi. Neljästä kuolonuhrista jokaista oli ammuttu kaksi kertaa päähän.

– En voi sanoa onko takana ollut ammattilaistappaja, mutta joka tapauksessa tekijä tai tekijät ovat olleet hyvin päättäväisiä. Se, että jokaista on ammuttu kaksi kertaa päähän, kertoo halusta tappaa, sanoo tutkinnanjohtaja Eric Maillaud Ranskan poliisista.

Aiheesta kirjoittava brittiläinen Guardian sanoo tekotavan viittaavan siihen, että asialla ovat olleet ammattilaistappajat.

Eilen sekä Ranskan että Britannian poliisi tutkivat surmatun pariskunnan kodin löytääkseen lisätietoja surmatuista. Ranskan poliisissa 40 komisarioita tutkii tapausta.

Keskiviikkona Alpeilla sai surmansa irakilaissyntyinen , 50-vuotias insinööri Saad al-Hilli ja hänen vaimonsa 47-vuotias Iqbal al-Hilli sekä todennäköisesti vaimon 77-vuotias äiti. Lisäksi alueella pyöräillyt 45-vuotias Sylvain Mollier tapettiin. Perheen 4- ja 7-vuotiaat tyttäret selvisivät hengissä.

– Emme osaa sanoa missä järjestyksessä uhrit on ammuttu, mutta kaikki on todennäköisesti tapahtunut hyvin nopeasti, sanoo Maillaud.

Poliisin mukaan 4-vuotias tyttö, Zeena, pääsee pian sukulaistensa huomaan Ranskassa. Sukulaiset ovat matkustaneet Britanniasta Ranskaan hakemaan tyttöä kotiin.

7-vuotias Zainab on vielä sairaalassa keinotekoisessa koomassa, johon hänet vaivutettiin hoitojen takia. Poliisin mukaan Zainabin tila ei ole enää kriittinen ja häntä pidetään jutussa avaintodistajana.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.