Grease-musikaalin tuotantoyhtiö hakeutui konkurssiin – nimekkäät näyttelijät jäivät ilman palkkaa: "Toivon, että oikeus tapahtuu"

Grease-musikaalin tähdet Krisse Salminen ja Heta Halonen 8:16
Grease-musikaalin tähdet Krisse Salminen ja Heta Halonen vierailivat huhtikuussa Huomenta Suomessa.

Tuotantoyhtiö AMFI Musicals on jättänyt konkurssihakemuksen. Grease-musikaalin tähdet Krisse Salminen ja Esko Eerikäinen ovat kertoneet jääneensä ilman palkkaa. 

Keväällä nähdyn Grease-musikaalin tuotantoyhtiö AMFI Musicals on jättänyt konkurssihakemuksen. Musikaalin työryhmä jäi ilman palkkaa. 

Messukeskuksessa esitetyn musikaalin ensi-ilta oli 21. huhtikuuta ja viimeinen esitys 13. toukokuuta. AMFI Musicals jätti konkurssianomuksensa Helsingin käräjäoikeudelle 16. toukokuuta.

Musikaalia tähdittivät muun muassa tämän vuoden tangokuningatar Heta HalonenMikael Saari, Esko Eerikäinen,Miitta Sorvali ja Krisse Salminen.

Greasen ohjauksesta ja koreografiasta vastasivat Marco Bjurström ja Peter Pihlström yhdessä.

Muun muassa Krisse Salminen on kertonut Instagramissa turhautumisestaan tilanteeseen. 

– Suurella sydämellä olin mukana nyt surullisen kuuluisassa Greasessa. Luotin siihen että työstä maksetaan palkka. Olin myös tietämätön siitä, että yrittäjänä laskuttaessani en ole turvassa jos tuotanto hakeutuu konkurssiin.

– Toivon että oikeus vielä tapahtuu ja kaikki asianomaiset ihanat ihmiset saavat palkkionsa. Kaikesta huolimatta kuvassa olevat muijat on parhautta ja kevät oli onnellinen. Kyllä harmittaa. Huoh, Salminen kirjoittaa. 

Myös Esko Eerikäinen on kertonut olevansa pettynyt tilanteeseen. Myös hän jäi ilman palkkiota roolistaan. 

Lue myös:

    Uusimmat