Grand Slam -voittaja ei enää näe Roger Federeriä huipulla – "Todellisuus iskee hänelle vasten kasvoja"

Tennislegenda ja 20-kertainen Grand Slam -voittaja Roger Federer, 40, kertoi sveitsiläismedialle viime viikolla, että hän ei tule todennäköisesti palaamaan kentille ennen ensi vuoden puoliväliä.

Seitsenkertainen Grand Slam -voittaja Mats Wilander ei kuitenkaan usko näkevänsä enää samaa Federeriä, jota on totuttu näkemään.

– Luulen, että hänen on mahdollista tulla takaisin. Hän on selvästi asennoitunut palaamaan pelikentille, Wilander kertoi Eurosportille.

Wilanderin mielestä Federerin pahimmat kilpakumppanit ovat kehittyneet erittäin hyviksi.

Alexander Zverev ja Daniil Medvedev tulevat kovaa vauhtia takaa. Totta kai, Federerillä on hänen vahva syöttönsä, mutta kuinka hyvä se on verrattuna Zverevin ja Medvedevin syöttöihin. Luulen, että todellisuus isken hänelle vasten kasvoja.

Federer on kärsinyt viimeiset vuodet pahoista loukkaantumisista. Hän joutui kahdesti polvileikkaukseen viime vuonna. Hän palasi maaliskuussa ja onnistui pelaamaan vain 13 ottelua ennen kuin uusi leikkaus kutsui Wimbledonin jälkeen.

Sveitsiläisen suunnitelmissa on aloittaa juokseminen tammikuussa ja paluu kenttäharjoitteluun tapahtuisi maalis-huhtikuussa.

– Hän, tuntee vielä voiton mahdollisuutensa. Ehkä hän ei enää Grand Slamia voita, mutta kolme tai neljä peliä hän voittaa. En usko, että hän tietää sitä vielä ennen kuin hän kohtaa Zverevin tai Medvedevin muutaman kerran, Wilander tylytti.

Lue myös:

    Uusimmat