Gossip Girl -tähti siisti rajua tyyliään

Teinitähti saapui lentokentälle edelleen mustiinpukeutuneena, mutta ehjissä vaatteissa ja hymyilevänä.

Stripparin kenkiin ja mustiin, rähjäisiin vaatteisiin mieltynyt Taylor Momsen näyttäytyi Japanin vierailullaan siististi pukeutuneena ja hyväntuulisena. 18-vuotias Gossip Girl -näyttelijä ja rock-yhtye The Pretty Recklessin laulaja pynttäytyi edustamaan Samantha Thavasan käsilaukkuja. Itse muotitilaisuuteen nuori nainen oli pynttäytynyt pikkumustaan ja korkeisiin niittiavokkaisiin.

Momsen on tuttu kasvo muotipiireissä. Hän allekirjoitti ensimmäisen sopimuksen mallitoimiston kanssa 14-vuotiaana ja on edustanut jo Madonnan ja John Gallianon vaatemallistoja.

Momsen aloitti näyttelijänuransa 3-vuotiaana ja näytteli suositussa Gossip Girl -teinisarjassa viidenteen tuotantokauteen saakka. Ensimmäisen musiikkikappaleensa hän kirjoitti viisivuotiaana ja heräsi rock 'n roll -musikkiin jo ala-asteella. Hänen The Pretty Reckless -yhtyeensä äänittää parhaillaan toista albumia.

– Tällä hetkellä en suunnittele paluuta televisioon. Haluan keskittyä vain musiikkiini. Mutta en voi sanoa etten enää koskaan näyttelisi, olenhan vasta 18-vuotias, Momsen kertoo Pulp-lehden haastattelussa.

GOSSIP GIRL -sarjan neljännen tuotantokauden jaksot nähdään Subilla maanantaisin klo 20.00.

(Sub)

Lue myös:

    Uusimmat