Gordon Ramsay jahtaa vimmatusti joulupukkia – kokkikolmikon hilpeät saunakuvat Suomen-reissulta julki

Huippukokki Gordon Ramsay vieraili kollegoineen Suomessa kuvaamassa tv-ohjelmaansa. Jakso nähdään keskiviikkona Britannian televisiossa.

Televisiosta tuttu huippukokki Gordon Ramsay ja hänen kaksi kokkikollegaansa seikkailevat illalla Britanniassa nähtävässä Gordon, Gino & Fred: Road Trip -ohjelmassaan Suomen Lapissa.

Ramsay, Gino D’Acambo ja Fred Sirieix jahtasivat pohjoisessa vimmatusti joulupukkia sekä tutustuivat suomalaiseen saunaan. Ensimmäiset kuvat kertovat, että miehet patsastelivat talvisissa maisemissa tonttulakeissa ja Borat-uikkareissa.

Kuvien perusteella joulupukkijahdissa on oltu tosissaan, sillä kolmikko on ollut liikkeellä jouluvaloin koristetulla asuntoautolla.

Ramsayn Instagram-tilillä Suomi-jaksosta julkaiseman maistiaisen perusteella kolmikko on liikkunut lumisissa maisemissa myös koiravaljakkokyydillä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

53-vuotias brittikokki bongattiin Suomesta myös viime kesänä, kun hänet bongattiin heinäkuussa Oulusta.

Ramsay vieraili Oulun-reissullaan Nallikarissa, mutta tarkkasilmäisimmät bongasivat hänet myös paikallisesta baarista.

– Siinä ihmettelin kun eräästä nurkkapöydästä asiakkaat ajettiin pois ja siivottiin, niin mietittiin, että mitähän sinne on tulossa, kun oli Varattu-kyltitkin. Sinnehän se tuli sitten istumaan, siinä oli kaksi muutakin miestä, toinen oli hänen turvamiehensä ja toinen joku muu herra. Siellä se istuskeli ja tytöt kyllä pyöri sen ympärillä paljon ja kaikki yrittivät ottaa kuvia, oululainen Eva kertoi tuolloin MTV Uutisille.

Ramsay tunnetaan muun muassa televisio-ohjelmistaan Kurjat Kuppilat sekä Kauhukeittiö. Huippukokki on naimisissa Cayetana "Tana" Ramsayn kanssa ja parilla on viisi lasta, joista nuroin syntyi vuonna 2019. Parin neljä muuta lasta ovat 17-vuotias Matilda, 19-vuotiaat kaksoset Holly ja Jack sekä 20-vuotias Megan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja