Google Mapsiin tulee viestittelymahdollisuus yritysten kanssa

Google Maps on saamassa näppärän uudistuksen, kun viestittely yritysten kanssa mahdollistuu suoraan karttasovelluksella. Google itse esittelee päivitystä blogissaan.

Google Mapsissa jo jonkin aikaa testattu yrityksille viestittelyn mahdollistava ominaisuus laitetaan nyt laajempaan jakeluun. Esimerkiksi ravintola tai kenkäkauppa voi asiakkaita houkutellakseen luoda karttasovellukseen oman Yritysprofiilinsa, jolloin yritys näkyy Maps-käyttäjille näytän vasemmalla puolella olevan valikon kautta. Näin yksityiset käyttäjät voivat helposti viestittää haluamalleen yritykselle ja kysellä esimerkiksi tuotteen saatavuustietoja.

Mikä hyvänsä yritys voi hyödyntää Googlen karttapalvelun uutta ominaisuutta lataamalla Google My Business -sovelluksen, jonka avulla Yritysprofiilin luominen tapahtuu. Profiilin luominen ja ylläpitäminen on lisäksi maksutonta.

Googlen tavoitteena on luoda karttasovelluksestaan entistä monipuolisempi alusta, joka mahdollistaa navigoinnin lisäksi monia muitakin toimintoja. Mapsin tuorein uudistus julkaistaan lähipäivinä, ja ominaisuutta voitaneen odotella pienellä viiveellä myös Suomeen.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja