Google listasi jälleen Play-kaupan parhaimmistoa – oletko jo kokeillut näitä?

Google on jälleen listannut Play-kaupan parhaimmistoa – tällä kertaa Android Excellence -listaa on laajennettu. Androidin parhaimmistoon on nyt lisätty 14 sovellusta ja seitsemän peliä. Google kertoo listan uusista jäsenistä kehittäjäblogissaan.

Heinäkuun lisäyksistä blogissa nostetaan listoilta esiin kolme sovellusta ja kolme peliä. Androidin parhaimpia sovelluksia voi käydä tarkastelemassa myös Google Playn Toimituksen valinta -sivuilla.

Kolmen sovelluksen joukkoon kuuluvat Beelinguapp, Fortune City ja ShareTheMeal. Beelinguapp-sovelluksella käyttäjä voi opetella uusia kieliä tarinoiden ja romaanien avulla. Tällä hetkellä tarjolla on 13 eri kielivaihtoehtoa. Fortune City vie taasen rahojen säästämisen pelimäiseen muotoon. ShareTheFoodin kautta käyttäjä voi osallistua hyväntekeväisyyten nimensä mukaisesti jakaa ruokaa muun muassa nälkäisille lapsille.

Android Excellence -listalla valitaan sovelluksia ja pelejä, joissa on erinomainen käyttökokemus sekä hyvä design, riittävästi suorituskykyä ja optimointi laajalle laitekirjolle.

Androidin Play-kaupan parhaimmistoon valitut uudet sovellukset:

Uudet Androidin Play-kaupan parhaimmistoon valitut pelit:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja