Gloria: Arthur Borges joutui maksamaan 200 euroa tavatakseen Kiira Korven

Kiira Korven kanssa seurusteleva Arthur Borges Seppälä maksoi 200 euroa päästäkseen urheilutapahtumaan tapaamaan luistelijakaunotarta.

Linnan juhlissa ihastuttanut pariskunta Kiira Korpi ja Arthur Borges Seppälä kertovat suhteensa alkutaipaleesta Gloria-lehden haastattelussa.

Alun alkaen Korven pyytäminen treffeille oli ollut Borgesille vitsi.

Hän oli kysynyt pop-tähti Anna Abreulta, voisiko tämä pyytää Korpea treffeille hänen kanssaan. Pian luistelija oli lisännyt miehen Facebook-ystäväkseen ja kutsunut hänet katsomaan MM-kisoja Torinoon vuonna 2010.

Luistelua heikosti tuntenut Borges matkasi Torinoon ja joutui yllätyksekseen pulittamaan kovan hinnan päästäkseen yleisöön.

– Jouduin maksamaan paikasta piippuhyllyllä 200 euroa, mies kertoi lehdelle.

Kisan jälkeen Kiira oli kiireinen nimikirjoitusten ja lehdistötilaisuuden kanssa, mutta pari pääsi tutustumaan toisiinsa, kun Borges sai houkuteltua Kiiran karkaamaan sponsoreiden järjestämältä päivälliseltä.

Ennen Borgesin tapaamista Korpi ei suhtautunut kovin myönteisesti mahdollisuuksiinsa rakkausrintamalla.

– Kiira pelkäsi jäävänsä vanhaksi piiaksi, koska kukaan ei koskaan uskaltanut lähestyä häntä Suomessa, Borges kertoo Glorialle.

Pari on pian pitänyt yhtä kuusi vuotta. Häistä ja avioliitosta he puhuvat jo, mutta eivät ole vielä päättäneet, milloin niiden aika on. 

Pari haluaa myös saada lapsia, mutta vasta myöhemmin. Nyt he haluavat panostaa uraan, kun lapsia ei vielä ole.

Lähde: Gloria

Lue myös:

    Uusimmat