Glitteriä ja väriä – juhlapuvut vuonna 2011

Tältä näyttää tulevan vuoden juhlapukumuoti. Löydä parhaat vinkit uuden vuoden bileiden juhlapukeutumiseen ja tulevan kesän häihin!

Vuoden 2011 juhlamuoti on iloisen kuviollista sekä leikkisämpää kuin aikaisemmin. Tulevana vuonna luvassa on myös väri-iloittelua!

Nyt ei olla turhan vaatimattomia! Niin hääjuhlan vieraat kuin kaasotkin saavat pukeutua sensuellisti ja seksikkäästi – kunhan muistavat olla varastamatta huomiota morsiamelta.

Nyt mennään kohti minimittaa!

Aikaisempi polveen asti ulottuva helma on väistämässä todella lyhyen alaosa tieltä. Juhlavieraiden ei kannatta ujostella, he saavat halutessaan esitellä säihkysääriään surutta.

Lyhyissä puvuissa on aavistus 1950- ja 60-lukujen naisellista glamourhenkeä ja uutta leikkisää muhkuhelmaa, josta on nyt muotievoluutiossa seurannut ruusuuntuminen ja rypytykset.

Useimmissa puvuissa on korostettu empirevyötärö tai vyötärö nostettu oikealle paikalleen hieman navan yläpuolelle. Puvut ovat naisellisia ja kurveja korostavia.

Vuonna 2011 trendinä ovat yksiolkaimiset puvut ja sydämenmuotoiset pääntiet.

Kukkaa, ruutua ja palloa

Tulevana vuonna juhlapukuihin halutaan enemmän väriä ja sävyskaalasta suosituimmiksi nousevat fuksia, turkin sininen ja smaragdi.

Trendikkäät äidit pukeutuvat herkullisiin väreihin ja puvuista löytyy paljon kimallusta. Perinteisemmän linjan valinnut äiti löytänee itselleen kotelomekon, johon hän voi yhdistää kevyen boleron samasta kankaasta.

Jos kangas ei ole kiiltävää, se on kauniisti laskeutuvaa sifonkia. Pukujen materiaaleissa ei pelätä käyttää glitteriä. Erityisen trendikkäitä ovat kukalliset kuosit.


Teksti: Hanna Koskinen / Stilissima

Kuvat: Alyce Desings

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja