Gettomasalta suoraa puhetta seurustelusta ja naisista – räppärillä poikkeava näkemys suhteista: "Oon mä joutunut joskus parisuhteeseen"

1:11
Gettomasa avautuu naisista ja kertoo, kuinka parisuhteeseen "joudutaan". Katso keskustelu tästä!

Gettomasa avaa Maria Veitolalle näkemyksiään parisuhteista. 

Yökylässä Maria Veitola -sarjan kauden kolmannessa jaksossa räppäri Gettomasa, oikealta nimeltään Aleksi Lehikoinen, avaa toimittaja-juontaja Maria Veitolalle näkemyksiään parisuhteista. Räppäri täräyttää jaksossa kommentin, joka saa Veitolan huvittumaan.

– Oon mä joutunut joskus parisuhteeseen, Gettomasa toteaa. 

Veitola pyytää Gettomasaa selittämään, mitä parisuhteeseen "joutuminen" oikeastaan tarkoittaa. Räppäri selittää ajatuksensa asiasta ja kertoo myös, ettei ole vielä löytänyt parisuhdetta, jossa olisi halunnut olla pitkään. Gettomasa kertoo ajatelleensa haluavansa vielä jonain päivänä perheen, mutta sen aika ei ole vielä. 

– En ikinä pysty investoimaan toiseen ihmiseen niin paljon. Jos tulisi tilanne, että mulle sanottaisiin, että hei, en halua enää olla sun kanssa, niin mun reaktio on ehkä siihen tilanteeseen se, että okei hyvä, mene. Ettei ole niin, että mun koko maailma romahtaisi, räppäri selittää. 

Keskustelun edetessä Veitola tiedustelee, onko Gettomasan mielestä hänen kiinnostavuutensa naisten silmissä noussut menestyksen myötä. Gettomasa uskoo, että näin on tapahtunut. 

– Onhan se kivaa. Onhan se jokaisen pienen pojan unelma kuitenkin, Gettomasa pohtii. 

– Kyllä mä uskon, että suurin osa heteromiehistä haluaa, että on mahdollisimman paljon naisia, mistä valkata. Jos naisia ei olisi, niin miehet vaan haisisi täällä, makaisi jossain sohvalla kaiket päivät. Ei kukaan nousisi tai jaksaisi tehdä itsestään mitään loppupeleissä.

Artisti kertoo myös olevansa sitä mieltä, että "naiset toimivat valitsijoina", kun on kyse pariutumisesta. 

– Sen takiahan sun pitää kasvattaa lihakset, olla saamatta turpaan siltä toiselta jätkältä, tehdä pari levyä, saada työpaikka, ostaa auto, taistella, koska et halua olla se jätkä siellä pohjalla. 

– Jos oot se mies, joka näyttää sun tunteet siitä, ja joku tulee tekee sulle epävarman olo, se on se juttu, mitä naiset kiertää kaukaa. Ei ainoastaan sitä, että se olisi toksista miesten keskuudessa, että toiset miehet alkaa halveksimaan sua, että okei, toi on tommoinen nynny. Mutta jopa naiset alkaa halveksimaan sua, että okei, en mä tommoista nynnyä halua, vaan miehen, jolla on selkäranka. 

Yökylässä Maria Veitola torstaisin mtv-palvelussa ja klo 21 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja