George Clooney teki kollegalleen yllättävän jekun

Näyttelijä Matt Damon vieraili The Tonight Show With Jay Leno –ohjelmassa ja paljasti, että ohjaajanakin mainetta niittänyt George Clooney teki miehelle kepposen elokuvansa kuvauksissa.

Elysium-elokuvasta tuttu Matt Damon kertoi The Tonight With Jay Leno –keskusteluohjelman haastattelun aikana näyttelijä-ohjaaja George Clooneyn tehneen hänelle hauskan kujeen. Clooney nimittäin ohjasi The Monument Men –elokuvaa ja sai samalla elokuvaa tähdittäneen Damonin uskomaan, että hän olisi lihonut kuvausten aikana.

Clooney tunnetaan Hollywoodissa melkoisena vitsailijana ja Leno kysyikin Damonilta onnistuiko mies huijaamaan häntä kuvausten aikana. Damon kertoi, että ohjaajan kepponen selvisi hänelle vasta kuvausten jälkeen, mutta Clooney oli kaventanut miehen kuvauksissa käyttämiä housuja.

– Kuntoilin paljon kuvausten aikana ja ihmettelin, kuinka tämä voi olla mahdollista, Damon oli pohtinut kuvausten aikana.

Damon luulikin, että oli lihonut kuvausten aikana urheilemisesta huolimatta. Clooneylla oli takuulla hauskaa, sillä hän kehoitti Damonia pysymään hyvässä kunnossa elokuvan aikana. Tästä syystä Elysium-elokuvan tähti ei uskaltanut kertoa Clooneylle, että hän luuli lihoneen.

Lähde: Just Jared

(MTV VIIHDE)

Lue myös:

    Uusimmat