Garminilta kolme uutta kelloa – tällaisia ovat fēnix 5, 5S ja 5X

Garmin on esitellyt kolme uutta urheilukäyttöön tarkoitettua älykellomallia. Yhtiön fēnix-tuoteperhe laajenee nyt kolmella fēnix 5 -mallilla, ja kuten nimistä päätellä saattaa, sisältävät fēnix 5, fēnix 5S ja fēnix 5X paljon yhteisiä ominaisuuksia.

Perusmalli kolmikosta on fēnix 5, kun taas 5S on pienempi ja kevyempiversio samoilla ominaisuuksilla. Iso 5X taasen on kolmikon huippumalli ja sisältää muun muassa rannenavigointiominaisuudet.

Kaikkien mallien ominaisuuksiin kuuluvat GPS/GLONASS-paikannus, kompassi, asentotunnistin sekä ilmapuntari. Kellojen ulkonäkö ja tuntuma ranteessa on muutettavissa helposti vaihdettavilla QuickFit-rannekkeilla, joita on tarjolla silikoni-, nahka- ja metalliversioina.

fēnix 5

fēnix 5 on varustettu 47 millimetrin kellorungolla ja on pienempi kuin esimerkiksi vanhempi fēnix 3HR-malli, mutta sisältää tutut moninaisiin urheilulajeihin soveltuvat ominaisuudet. Kelloa voi käyttää harjoittelun seurantaan muun muassa juoksussa, uinnissa tai vaikkapa golfissa. Kello sisältää pulssimittauksen ranteesta, mutta sen voi halutessaan yhdistää myös sykevyöhön.

Älypuhelimeen yhdistettynä fēnix 5 antaa ilmoituksia saapuvista puheluista, viesteistä ja sähköposteista, ja älypuhelinsovelluksen kautta voi kelloon lisätä lisätietoja antavia widgettejä sekä sovelluksia kuten Uberin tai AccuWeatherin. Lisäksi kellotauluksi voi vaihtaa minkä tahansa puhelimesta löytyvän valokuvan.

fēnix 5S

fēnix 5S on 42 millimetrin rungollaan pienempi ja sirompi versio fēnix 5:stä. Se sisältää samat ominaisuudet kuin 5, mutta sopii paremmin ohuisiin ranteisiin. Lisäksi 5S:stä on tarjolla Sapphire-versio, joka sisältää hyvin naarmuuntumista vastustavan safiirilinssin.

fēnix 5X

Kolmikon huippumalli on 51 millimetrin rungolla, safiirilinssillä ja Wi-Fi-yhteydellä varustettu fēnix 5X. Se sisältää samat ominaisuudet kuin pienempi 5, mutta mukana on myös rannenavigointi Euroopan TOPO-kartoilla varustettuna.

Kaikkien kolmen kellon myynti alkaa kuluvan vuoden ensimmäisellä neljänneksellä. fēnix 5:n ja 5S:n hinnat alkavat 599,99 eurosta, huippumalli 5X:n hinnat 749,99 eurosta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja