Gandolfinin palkkakiista sovittu

Oikeustaistelu, joka uhkasi televisiosarja Sopranosin kuvausten aloittamista, on sovittu sarjan tähden James Gandolfinin kanssa. Gandolfini, joka esittää HBO-kanavan sarjan pääosaa, Tony Sopranoa, palaa työhönsä jo ensi viikolla, kun kanava suostui yli kaksinkertaistamaan hänen palkkansa.

Gandolfini, 41, haastoi HBO:n oikeuteen syyttäen sitä sopimuksen rikkomisesta, kun se ei ilmoittanut ajoissa, että Gandolfinia tarvitaan myös viidennen kauden kuvauksissa. Gandolfini väitti, ettei hän ole velvoitettu jatkamaan sarjassa. HBO puolestaan haastoi näyttelijänsä viime viikolla oikeuteen uhaten yli sadan miljoonan dollarin vahingonkorvausvaatimuksella, jos Gandolfini ei ole läsnä 24. maaliskuuta alkavissa kuvauksissa. Kanava myös kertoi henkilökunnalleen, että Sopranosin kuvauksia siirretään palkkakiistan vuoksi.

Kiista saatiin kuitenkin ratkaistua, kun HBO suostui yli kaksinkertaistamaan Gandolfinin 400 000 dollarin jaksolta saaman palkkion. Näyttelijä on luopunut kanteestaan, ja HBO:n odotetaan tekevän samoin.

Lue myös:

    Uusimmat