Game of Thronesin lopusta uutta tietoa – tästä syystä rautavaltaistuin tuhoutui

Game of Thronesin viimeisen kauden käsikirjoituksesta on julkaistu osuuksia ennen Emmy-gaalaa.

Syy sille, miksi Daenerys Targaryenin Drogon-lohikäärme sulatti Game of Thrones -sarjan lopussa rautavaltaistuimen, on nyt selvinnyt.

Koko sarja pyöri sen ympärillä, kuka pääsee nousemaan hallitsijaksi ja tätä myöten istumaan rautavaltaistuimelle. Istuimen tuhoutuminen oli näin ollen suuri hetki koko sarjalle, kun se nähtiin päätösjaksossa.

Faneille Drogonin teko vaikutti erittäin selvältä. Jon Snow oli juuri murhannut hänen äitinsä Daenerysin, ja Daenerys vietti koko sarjan tavoitellen paikkaa rautavaltaistuimelta, joten sen tuhoaminen vaikutti symboliselta.

Nyt viimeisen jakson käsikirjoitus on julkistettu ennen Emmy-gaalaa, jossa viimeinen Game of Thrones -kausi sai ennätykselliset 32 ehdokkuutta. Käsikirjoitus julkaistiin gaalan omilla sivuilla.

Käsikirjoituksesta paljastuu syy sille, miksi Drogon sulatti valtaistuimen. Kaikesta päätellen symbolisuus oli teosta kaukana ja kyseessä oli yksinkertaisesti vahinko.

– Katsomme Jonin olkapää yli, kun liekit lentävät kohti valtaistuinta – joka ei ole Drogonin vihan kohde, ainoastaan tyhmä sivustakatsoja liekkien keskellä, käsikirjoituksessa lukee.

Drogon ei siis tähdännyt kohti valtaistuinta tarkoituksella surressaan äitinsä kuolemaa. Käsikirjoitus ei anna vastausta sille, kuka tai mikä oli Drogonin liekkien todellinen kohde.

Lue myös:

    Uusimmat