Game of Thronesin loppu lähestyy – kahdeksas kausi nähdään ensi vuoden alkupuolella

HBO-pomo lupailee viimeisen Game of Thrones -kauden saapuvan ensi vuoden ensimmäisellä puolikkaalla.

Suosikkisarja Game of Thornes tulee päätökseensä ensi vuoden puoella. HBO-kanavan ohjelmajohtaja Casey Bloys sanoo kahdeksannen ja viimeisen kauden ilmestyvän 2019 vuoden ensimmäisellä puolikkaalla.

Fanit joutuvat siis odottamaan kuudesta kahteentoista kuukautta sarjan päättymistä. Viimeinen kausi on vain kuuden jakson pituinen, jaksojen pituuksista ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisesti kaudella nähdään aiempia pidempi jaksoja.

Brittilehti Metro lainasi tammikuussa sarjan näyttelijä Maisie Williamsia väittäen tämän sanoneen seuraavan kauden saapuvan ensi vuoden huhtikuussa. Williams sanoi lainauksen olleen täysin valheellinen ja, että kyseessä olisi ollut lausunto vanhasta haastattelusta.

Kahdeksannen kauden kuvaukset ovat päättyneet kesän aikana. Näyttelijät, kuten Williams ja Emilia Clarke, ovat jakaneet hyvästejä sarjalle saatuaan kuvausurakkansa valmiiksi.

Sarjan edellinen kausi kärsi useista tietovuodoista ja jopa kokonaisia jaksoja pääsi internetiin ennenaikojaan. HBO koittaa taistella kahdeksannen kauden vuotoja vastaan monin eri tavoin. Sarjan loppua varten kuvattiin useita eri kohtauksia, jotta ulkopuoliset eivät tiedä, mikä lopuista on oikea.

Lue myös: