Game Of Thrones -tähden suuteleminen aiheutti allergisen reaktion vastanäyttelijälle

Näyttelijä Leslie Mannin piti suudella Game Of Thrones -sarjasta tuttua komistusta, mutta huomasi olevansa allerginen tälle.

Näyttelijä Leslie Mann joutui erikoiseen tilanteeseen hiljattain elokuvateattereihin tulleen Se toinen nainen -leffan kuvauksissa. Leslie odotti innolla pääsevänsä suutelemaan miespääosan esittäjä Nikolaj Coster-Waldauta, joka on tunnettu myös Game Of Thronesin Jaime Lannisterina.

– Ajattelin, että Nikolaj’n suuteleminen olisi hauskaa, koska hän on niin söpö ja komea… ja minä olen ollut naimisissa 17 vuotta. Odotin sitä innolla, näyttelijätär kertoo.

Suutelukohtauksen näytteleminen ei kuitenkaan ollut aivan sitä, mitä Leslie oli odottanut. 

– Suutelin häntä ja yhtäkkiä tunsin polttavaa tunnetta kasvoillani. Tajusin, että niihin kasvojeni kohtiin, joihin hän oli koskenut, puhkesi nokkosihottuma.

Tuotantotiimi pesi Coster-Waldaun kasvot, koska he ajattelivat allergisen reaktion johtuvan partavedestä.

– Suutelimme uudestaan, ja jälleen kasvoihini puhkesi ihottumaa. Olen allerginen hänen parransängelleen tai jollekin. Olen allerginen myös koirille, joten ehkä hän oli pusutellut elokuvassa nähtävän tanskandoggin kanssa ennen minun kanssa suutelemistaan, Leslie epäilee.

Lue myös:

    Uusimmat