Gambinon mafiaperheen johtaja saattoi tulla tapetuksi ihmissuhdesotkujen vuoksi – ampumisesta epäillyllä 24-vuotiaalla ei ilmeisesti mafiakytköksiä

Viime viikolla tapettu Gambino-mafiaperheen johtaja Frank Cali saattoi tulla ammutuksi ihmissuhdesotkujen takia. Aiemmin viranomaiset spekuloivat, että ampumisessa olisi voinut olla kyse mafian välienselvittelystä. Asiasta uutisoi muun muassa The New York Times.

Calia ammuttiin useita kertoja kotinsa edustalla New Yorkin Staten Islandilla viikko sitten keskiviikkona. Epäillyksi ampujaksi on sittemmin nimetty 24-vuotias nuorukainen, jolla ei näyttäisi olevan mafiakytköksiä.

Kyse ei vaikuttaisi olevan muutenkaan kovan luokan rikollisesta. The New York Timesin mukaan epäilty on ennen ampumavälikohtausta asunut vanhempiensa luona. Haastateltujen naapurien mukaan epäilty on vaikuttanut tavalliselta nuorelta mieheltä.

Lehden viranomaislähteiden mukaan on mahdollista, että nuorukainen oli päätynyt ampumaan mafiajohtajan, sillä tämä oli käskenyt nuorukaista pysyttelemään kaukana tämän naispuoleisesta sukulaisesta.

Henkirikoksen motiivi on kuitenkin yhä epäselvä.

Francesco "Franky Boy" Cali nousi Gambinon perheen johtoon vuonna 2015.

Lue myös:

    Uusimmat